Damir Mišković jubilarnih deset godina na čelu Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka

Autor: Portal Torpedo 20.03.2022

wp-content/uploads/2020/04/miskovicglavna9.jpg

I deseta godina na čelu Rijeke također je uspješna, Rijeka je u Konferencijskoj ligi stigla do playoffa, ostvarila plasman u finale Kupa Hrvatske, te se bori za naslov prvaka.

Rijeka - Damir Mišković u nedjelju slavi 57. rođendan, te ujedno jubilarnih deset godina na čelu Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka.

Sudbina je htjela da se poklope datumi, Damir Mišković 20. ožujka 2012. proslavio je 47. rođendan i ujedno službeno preuzeo mjesto predsjednika Rijeka na skupštini kluba održanoj na stadionu Kantrida.

Bio je to povijesni dan za HNK Rijeka, dan kad je krenuo riječki nogometni preporod. Vjerojatno ni najveći optimisti, ni najvatreniji navijači nisu mogli zamisliti što će se sve dogoditi u nadolazećem desetljeću.

Rijeka je i do tog trenutka baštinila bogatu nogometnu povijest ovjenčanu trofejima i s nekoliko povijesnih rezultata u europskim natjecanjima.

U idućih deset godina ostvareni su nevjerojatni uspjesi, naslov prvaka Hrvatske (2017.), četiri Kupa Hrvatske (2014., 2017., 2019., 2020.), Superkup Hrvatske (2014.), četiri plasmana u skupine Europske lige, playoff Lige prvaka, pobjede nad Milanom, Feyenoordom, Stuttgartom, do zadnje minute na Kantridi je strijepila Sevilla koja je kasnije iste sezone osvojila Europsku ligu.

I deseta godina na čelu Rijeke također je uspješna, Rijeka je u Konferencijskoj ligi stigla do playoffa, ostvarila plasman u finale Kupa Hrvatske, te se bori za naslov prvaka.

I posljednja dva poraza neće poljuljati klub s Kvarnera koji je proteklih deset godina ostvario sjajne rezultate.

Deset godina proletjelo je brzo za sve koji vole klub s Kvarnera. Naša Rijeka plovi sigurno nogometnim vodama, na čelu s predsjednikom Damirom Miškovićem, a sve uz potporu obitelji.

Cijeli tekst: HNK Rijeka

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...