Damir Mišković nakon Jadranskog derbija: Dugoročan plan do ljeta je da se vratimo na vrh, među prve četiri momčadi

Autor: Portal Torpedo 02.10.2022

wp-content/uploads/2020/04/miskovicglavna9.jpg

- Nažalost od onih od kojih smo očekivali najviše, koje smo doveli da rade razliku, prepoznat će se sami pa ih ne moramo imenovati, ti koji su trebali povući i pomoći mladima još nisu došli u Rijeku, dodao je Mišković te istaknuo da će Srećko Juričić nastaviti raditi posao koji radi već godinama.

Rijeka - Nakon današnjeg poraza u Jadranskom derbiju u sportskim minutama Dnevnika Nove TV gostovao je predsjednik Rijeke Damir Mišković i u mikrofon Ivana Forjana komentirao tešku situaciju u njegovom klubu

Domaći prvoligaš Rijeka je nastavila u lošem ritmu te upisala još jedan poraz.

- Mislili smo da će biti bolje, nismo zadovoljni općenito kako smo ušli. Zbog ovih ili onih razloga smo tu gdje jesmo i tu ćemo biti, rekao je Damir Mišković za Dnevnik Nove TV.

Za novog trenera je istaknuo da je Cosmi iskusan trener, kojemu će definitivno trebati vremena jer ništa ne ide preko noći.

- Trebat će mu vremena, dajmo mu ga i mislim da će posložiti momčad te nas vratiti gdje nam je mjesto. Što se tiče momčadi problem je u glavama, u povredama, ali to nije isprika. Oni su profesionalci, nažalost od onih od kojih smo očekivali najviše, koje smo doveli da rade razliku, prepoznat će se sami pa ih ne moramo imenovati, ti koji su trebali povući i pomoći mladima još nisu došli u Rijeku, dodao je Mišković te istaknuo da će Srećko Juričić nastaviti raditi posao koji radi već godinama.

Dok je na samom kraju gostovanja najavio da će na zimskom prijelaznom roku biti brojnih izmjena te da je 'dugoročan plan da se do ljeta vratimo na vrh, među prve četiri momčadi'.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...