Dejan Nišandžić iz KKOI-a Kostrena na popisu reprezentacije za Europsko prvenstvo

Autor: Sanja Tumara 10.03.2022

wp-content/uploads/2018/05/kup-rh-kosarka-u-kolicima-kostrena-2018-4.jpgFOTO: Ilustracija

Europsko prvenstvo B i C divizije održat će se u Sarajevu od 12. do 22. lipnja, a Nišandžić je jedni član kostrenskog kluba.

Rijeka – Hrvatski savez košarke u kolicima objavio je širi popis reprezentativaca na koje računa na Europskom prvenstvu B i C divizije koje će se održati Sarajevu od 12. do 22. lipnja. Na popisu je i Dejan Nišandžić, kao jedini član Košarkaškog kluba za osobe s invaliditetom Kostrena, kluba koji djeluje od 2016. godine, a svrha mu je uključivanje što većeg broja osoba s invaliditetom u sport.
Kako Hrvatski savez na svojim stranicama navodi, izbornik reprezentacije Siniša Kuharić, ujedno i predsjednik KKOI-a Kostrena, izjavio je:
"Nadam se da ćemo nastaviti na valu solidnog izdanja iz Atene. Napravili smo analize i svjesni smo da ćemo morati napraviti neke modifikacije u igri. Osim potencijalnih novih imena u rosteru, u planu je ojačati i stručni stožer. Na svima nama je da maksimalno iskoristimo vrijeme koje je pred nama, kako bismo se što bolje uigrali do početka Prvenstva."
Dejanu Nišandžiću, Siniši Kuhariću i cijeloj reprezentaciji želimo puno uspjeha u Sarajevu.

kosarka_u_kolicima_reprezentacija_2022
pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...