Denis Bušnja i Veldin Hodža produljili suradnju s HNK Rijeka

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 24.07.2022

hnk_rijeka_denis_busnja_veldin_hodza

Nakon što je Matija Frigan krajem sezone stavio potpis na novi ugovor, Rijeka je pružila povjerenje dvojici mladih nogometaša koja su dubok trag ostavila u riječkoj Školi nogometa.

Rijeka - Denis Bušnja i Veldin Hodža potpisali su nove, dugoročne ugovore s HNK Rijeka. Nakon što je Matija Frigan krajem sezone stavio potpis na novi ugovor, Rijeka je pružila povjerenje dvojici mladih nogometaša koja su dubok trag ostavila u riječkoj Školi nogometa.

Denis Bušnja u Rijeku je stigao 2015. godine, a dosad je skupio 52 nastupa uz devet pogodaka u bijelom dresu. Iskustvo je ujedno skupljao na posudbama u Seredu i Istri 1961.

– Na početku želim se zahvaliti svima u klubu na prilici, kao i mojoj obitelji i prijateljima koji su me podržavali. Drago mi je da sam potpisao novi ugovor jer je i to potvrda mojeg rada i povjerenja koje klub ima u mene. Na meni je da nastavim raditi, dajem maksimum na svakom treningu i vjerujem da će se sve to onda vratiti i na travnjaku. U Rijeku sam došao prije sedam godina, već se ovdje osjećam kao doma i želja mi je pružiti još puno dobrih igara u prvoj momčadi. Čeka nas duga sezona, dobro smo otvorili prvenstvo, vjerujemo i da u Konferencijskoj ligi u uzvratnoj utakmici imamo što reći, rekao je Denis Bušnja.

Veldin Hodža u Rijeku je stigao 2013. godine, a nogometni put je uz Rijeku izgradio igrajući u Orijentu, te prošle sezone u Hrvatskom dragovoljcu.

– Hvala mojim roditeljima i svim trenerima, te prijateljima koji su mi pomogli na putu do mojeg cilja. Moja je želja bila ostati u Rijeci i drago mi je da sam dobio povjerenje kluba. Sjajan je osjećaj biti dio prve ekipe, sav rad i trud kojeg sam uložio je jednim djelom sada došao na naplatu. Vrijedno iskustvo sam skupio igrajući u Orijentu, a prošle sezone u Hrvatskom dragovoljcu imao sam prilike osjetiti kako je igrati u najvišem rangu hrvatskog nogometa. Na meni je sada samo da nastavim istim putem, maksimalno raditi, čekati svoju priliku i na kraju je iskoristiti. Vjerujem da ove sezone možemo napraviti puno toga i želim pomoći ekipi da ostvarimo što bolje rezultate, ustvrdio je Veldin Hodža.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...