Derbi na Kozali: HMNK Rijeka sutra dočekuje Uspinjaču

Autor: Nikola Cvjetović 11.11.2022

hmnk_rijeka_najava

Izgovora nema, subotu i nedjelju rezervirajte za HMNK Rijeka i njihove futsal bravure na parketu.

Rijeka - I dok NK Rijeka iz susreta u susret, donosi gorak okus navijačima i ljubiteljima nogometa, u sjeni 'velikih igrača', prvo mjesto na tablici 2. HMNL uvjerljivo drži HMNK Rijeka. Sjajna, mlada i poletna ekipa koja s ponosom nosi dres najdražeg nam kluba sutra navečer s početkom u 20 sati u sportskoj dvorani Dinko Lukarić igra derbi utakmicu protiv MNK Uspinjača - Gimka. Tom prilikom pozivaju sve navijače Rijeke te ljubitelje sporta da dođu osjete čari futsala i podrže naše dečke u borbi za ulazak u elitno društvo! U dosadašnjim susretima, kako onim ligaškim tako i u kup utakmicama, ekipa HMNK Rijeka pokazala je kako se na terenu gine za grb koji nose na prsima.

Uz seniore, klub je posebnu pažnju posvetio i mlađim uzrastima, tako će juniori zaigrati u nedjelju, također u 14 sati na Kozali što je sjajna prilika za podržati riječku futsal mladost.

Izgovora nema, subotu i nedjelju rezervirajte za HMNK Rijeka i njihove futsal bravure na parketu. Cijena ulaznice za seniore iznosi 30 kuna, dok je za utakmicu juniora ulaz slobodan.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...