Domagoj Pavičić napušta Rijeku: "U Rijeci mi je bilo predivno, najdraža utakmica ostala je pobjeda protiv Milana"

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 07.06.2022

pavicic_domagoj_hnk_rijeka-53907

Domagoju Pavičiću istekao je ugovor, a veznjak Rijeke pridružio se Robertu Muriću i iduće sezone nosit će dres turskog Konyaspora.

Rijeka- - Nakon pet godina, 175 nastupa i 20 golova u dresu Rijeke stigao je trenutak za rastanak. Domagoju Pavičiću istekao je ugovor, a veznjak Rijeke pridružio se Robertu Muriću i iduće sezone nosit će dres turskog Konyaspora. Čovjek s najdužim uzastopnim stažom u Rijeci proteklih godina oduševljavao je navijače Rijeke.

– Na početku htio bi se ovim putem zahvaliti svim ljudima u klubu, od predsjednika Damira Miškovića, sportskih direktora, trenera, članova stručnog stožera, fizioterapeuta, kuhara, čistačica, ma svih ljudi koji rade u Rijeci i s kojima sam proveo predivnih pet godina i koja je postala moj dom. Hvala i navijačima na podršci, rekao je Domagoj Pavičić na oproštaju.

domagoj_pavicic_hnk_rijeka_kup

Iako je odigrao 175 nastupa i doživio puno lijepih trenutaka u dresu Rijeke, Domagoj je lako izdvojio jednu utakmicu koju će najviše pamtiti.

– Ima dosta dragih utakmica u dresu Rijeke, ali sigurno će mi kao najdraža u pamćenju ostati utakmica protiv Milana kad smo slavili na Rujevici. Bila je to posebna utakmica, stadion je bio pun, gostovao je Milan i jednostavno je bio užitak igrati u toj atmosferi, rekao je Pavičić.

– Teško je u ovih pet godina izdvojiti neke detalje, u Rijeci mi je stvarno bilo lijepo, osvojio sam dva Kupa Hrvatske, igrao jedno finale, evo ove godine smo veći dio prvenstva bili u borbi za prvo mjesta. Sve u svemu uživao sam igrati u Rijeci, rekao je Pavičić koji je u nekoliko navrata naglasio da se na Kvarneru osjećao odlično.

domagoj_pavicic_hnk_rijeka_1

– Stvarno sam uživao u Opatiji, cura i ja smo baš uživali, mogu reći da je to postao moj drugi dom, ustvrdio je Pavičić koji će u paru s Robertom Murićem pojačati redove Konyaspora.

– Imam velika očekivanja u Turskoj, potpisao sam za odličan klub i ekipa je jaka. Tu je i Murić pa će biti lakši period prilagodbe, a na meni je da se dobro spremim i pokušam izboriti mjesto u prvoj postavi, zaključio je Domagoj Pavičić.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...