Dosadašnja web stranica NK Rijeka za ulaznice prestaje s radom

Autor: Sanja Monar 09.02.2023

nk_rijeka_nk_gorica_armada_poruka Ilustracija

"Zbog velikog broja problema s funkcioniranjem sustava te nepoštivanjem stavki ugovora od strane danskog partnera, raskinuli smo suradnju s tvrtkom NewC"

Rijeka - NK Rijeka objavila je obavijest vlasnicima kompleta ulaznica vezano uz promjenu distributera ulaznica. U nastavku obavijest prenosimo u cijelosti...

Dragi naši navijači, članovi i vlasnici kompleta ulaznica,

Unaprijed se ispričavamo zbog nastale situacije.

Zbog velikog broja problema s funkcioniranjem sustava te nepoštivanjem stavki ugovora od strane danskog partnera, raskinuli smo suradnju s tvrtkom NewC te Vas obaviještavamo da stranica ulaznice.nk-rijeka.hr prestaje s radom. Početkom sezone pristupili smo promjeni distributera ulaznica u najboljoj namjeri unaprijeđenja sustava i digitalizaciji ali količina i vrsta problema na koje smo naišli onemogućili su daljnju suradnju.

Vaši kompleti ulaznica su aktivni, vaša mjesta su i dalje vaša i pod rezervacijom te nećete imati problema s ulaskom na stadion.
Stranica ulaznice.nk-rijeka.hr prestala je s radom te nažalost više ne možete pristupiti vašem korisničkom profilu niti virtualnom kompletu ulaznica.

Ako imate sačuvan screenshot koda kompleta ulaznica, možete ga i dalje koristiti za ulaz na stadion.

U protivnom, potrebno je preuzeti vašu plastičnu pretplatničku karticu na zapadnoj blagajni stadiona koju ćete od sada pa na dalje koristiti za ulaz na stadion.

Zahvaljujemo na razumijevanju i stojimo Vam na raspolaganju na zapadnoj blagajni stadiona svaki dan od 16-20, subotom od 9-13 ili putem maila podrska@nk-rijeka.hr

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...