Društvene mreže prepune komentara: Navijači Rijeke ogorčeni nakon sinoćnjeg poraza

Autor: Nikola Cvjetović 13.03.2022

nk_rijeka_nk_osijek_2022_polufinale_kupa__7_

Većina se slaže da je igra bila sramotna, dok dio čitatelja smatra da je ovaj poraz sastavni dio 'priče'...

Rijeka - Nakon večerašnjeg poraza od posljednje ekipe prvenstva, trener Rijeke Goran Tomić, kratko je prokomentirao igru samo jednom riječju - sramota. Također, uputio je i ispriku navijačima i ljubiteljima Rijeke, no ako je suditi prema komentarima na društvenim mrežama trebat će puno više od same isprike.

- Na treneru,u ovom slučaju gospodinu Tomici je da shvati,razmisli dali su igrači umorni od zadnje polufinalne utakmice i umorne odmoriti i zamijeniti s rezervnim koji bi sigurno odradili bolje i efikasnije!! Sada se pravi mutav, a njegova je " zasluga " za ovakav debakl odnosno, sranje, istaknuo je Ljubo.

Tomislav je poručio da je 'sramota za klub tako osramotiti Rijeku i navijače'.

- I sad će "znalci", pričati o "prodaji" utakmice, razne teorije... U sportu, pa i nogometu, događa se, dođe dan, dođe trenutak kad jednostavno ne ide... Pogledajte rezultate utakmica u recimo, pet najjačih liga.. i tamo veliki klubovi poput Reala, Bayerna, PSG,, da ni nabrajam, u prvenstvu znaju izgubiti od ekipa s dna ljestvice.. Prvenstvo još traje, ima još dugo za igrati.. u ovom kolu ni jedna od 4 vodeće momčadi nije pobijedila!!! Idemo daljeee... budimo uz klub i kad se ovako nešto dogodi, poručuje Vlado.

- Ovo nije slučajno svaki put kada trebamo potvrditi dobru partiju i zasjesti na prvo mjesto kiksamo Hrvatski dragovoljac 2 puta kiks dinamo 3-0 završi 3-3 pa što je to, smatra Vanja.

- Sramota je ovakav pristup utakmici. Da je samo pristup i motiv bio jači dobili bi HD i s drugom ekipom. Sramota za pristup. Ali sada se moraju iskupiti s pobjedom nad Goricom. smatra Duško.

- Izgubili su jer su se opet upisala tri boda unapred. Druga greška je Tomićeva ča stavja igrace ča su sredu igrali stodvajset minuti umjesto da stavi oni ki su manje igrali sredu, jasan je bio Dubravko, dok je Šemo podržao Tomića.

- Dešava se i najboljima ! Samo naprijed i glavu gore. I dalje ste junaci nakon fantastične utakmice u srijedu i prolazu u finale kupa, smatra Šemo.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...