Dvije ekipe Kostrene na postolju Memorijalnog boćarskog turira “Zlatko Jurković”

Autor: Portal Torpedo 20.11.2023

Zajednica_nakon_dodjele-800x450 Foto Naša Kostrena

Drugo mjesto pripalo je Trsatu.

Kostrena -U nedjelju 19. studenog održano je 21. izdanje Memorijalnog boćarskog turnira Zlatko Jurković. Memorijal se tradicionalno održava svake godine u čast pokojnog predsjednika i osnivača kluba Zlatka Jurkovića. Uoči početka turnira, članovi obitelji, predstavnici organizatora i pokrovitelja turnira posjetili su grob pokojnika.

U jutarnjim je satima započeo natjecateljski dio u kojem su nastupile ekipe: Kukuljanovo, Krimeja, Draga, Trsat, Hreljin, Kostrena I, Kostrena II te Kostrena III.

U finalu je uvjerljivo slavila ekipa Kostrena II protiv Trsata, a u borbi za treće mjesto Kostrena I protiv Krimeje čime prijelazni pehar turnira i ove godine ostaje u Kostreni.

Poredak: 1. Kostrena II, 2. Trsat, 3. Kostrena I

U pauzi regularnog dijela turnira odigrano je i natjecanje u koštivanju i izbijanju. Najbolji u izbijanju bio je Gordan Jerčinović iz ekipe Kostrena II, a najbolji u koštivanju Josip Maršanić iz ekipe Kukuljanovo.

Turnir je organizirao Boćarski klub „Kostrena“, pod pokroviteljstvom Općine Kostrena i Sportske zajednice Općine Kostrena uz sufinanciranje Zajednice sportova Primorsko-goranske županije.

Izvor: Naša Kostrena

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...