Ela Znaor zlatna na Svjetskom kickboxing kupu u Austriji

Autor: Sanja Monar 21.03.2023

wp-content/uploads/2021/09/medalja_zlatna-medalja_prvo-mjesto_ilustracija.jpgIlustracija

Osim zlata, Ela je na istom kupu, na kojem je bilo prijavljeno čak 1 337 sportaša iz 236 klubova, osvojila i brončanu medalju u point fightingu.

Rijeka - Ela Znaor, seniorka Kickboxing kluba Sušak, u nedjelju je osvojila zlatnu medalju i pobjednički pojas na Svjetskom kickboxing kupu u Austriji u disciplini light contact među seniorkama do 65 kg.

-U kategoriji je bilo 16 natjecateljica, a Ela je imala četiri borbe. U prvom meču je svladala Njemicu Valeriju Schwarz rezultatom 3:0. U četvrtfinalu je istim rezultatom pobijedila Leoniju Wanger iz Lihtenštajna. Nakon toga je, u polufinalu, bila bolja od Finkinje Mire Sjovall s učinkom 2:0. U finalu je Ela slavila protiv aktualne svjetske viceprvakinje i europske prvakinje Larise Žagar Slemenšek iz Slovenije sudačkom odlukom 3:0, istaknuo je u objavi jedan od trenera, Predrag Znaor, koji je uz Branka Fibingera bio u pratnji.

Osim zlata, Ela je na istom kupu, na kojem je bilo prijavljeno čak 1 337 sportaša iz 236 klubova, osvojila i brončanu medalju u point fightingu.

Podsjetimo, nedavno joj je na svečanosti proglašenja najuspješnijih sportaša, ekipa, školskih sportskih društava i sportskih djelatnika Primorsko-goranske županije za 2022. godinu uručeno i posebno priznaje Primorsko-goranske županije.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...