Elvis Brajković novi je trener NK Halubjan!

Autor: Nikola Cvjetović 06.07.2023

Elvis_Brajkovic_-_NK_Halubjan Foto NK Halubjan

Nakon bogate igračke, Brajković je započeo trenersku karijeru te dosad radio s mlađim kategorijama HNK Rijeka, vodio Primorac iz Biograda na moru, Rudar Labin i Pazinku prošle dvije sezone, a bio je i pomoćni trener U17 hrvatske reprezentacije. Sada je stigao u Halubjan koji je pod trenerskom palicom Marina Mikca u protekloj sezoni osvojio četvrtoligaški zapad.

Viškovo - Elvis Brajković novi je trener NK Halubjan. Poznavatelji nogometa novog trenera pamte po igračkoj karijeri u kojoj je nastupao za Rijeku, 1860 München, Hellas Veronu, Hajduk, meksičke Santos Lagunu i Atlante, Hapoel Petah Tikvu te Pomorac i Šibenik.

Za hrvatsku reprezentaciju je rođeni Riječanin nastupio 10 puta i postigao 2 pogotka, ujedno nastupivši i na Europskom prvenstvu 1996. godine, prvom natjecanju Vatrenih na kojem su stigli do četvrtfinala. Nakon bogate igračke, započeo je trenersku karijeru u kojoj je radio u mlađim kategorijama HNK Rijeka, vodio Primorac iz Biograda na moru, Rudar Labin i Pazinku prošle dvije sezone, a bio je i pomoćni trener U17 hrvatske reprezentacije.

U stručnom stožeru trenera Brajkovića, iz Pazinke dolazi i njegov pomoćnik Emil Lazarić s kojim je radio u Rudaru i Pazinki. Novom treneru želimo puno sreće na klupi našeg novopečenog trećeligaša, obavijest je to Uprave NK Halubjan objavljena na Facebook stranicama kluba.

Elvis Brajković zamijenio je trenera Marina Mikca s kojim je Halubjan u protekloj sezoni osvojio krunu četvrtoligaškog zapada.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...