EMOTIVAN RASTANAK U SUZAMA Hrvoje Smolčić novi je igrač Eintrachta: “Ovo nije odlazak kavom sam se nadao i kakvog sam priželjkivao”

Autor: Nikola Cvjetović 31.05.2022

smolcic_suze_2022

Cijeli intervju s Hrvojem Smolčićem pogledajte u videu

Rijeka - Hrvoje Smolčić od danas je službeno igrač Eintrachta iz Frankfurta, osvajača Europske lige u protekloj sezoni. Hrvoje je u Rijeku stigao 2013. godine iz Gospića, polako je gradio svoju karijeru kroz uzraste Škole nogometa, dok je u prvoj momčadi skupio 85 nastupa ujedno postigavši dva gola, jedan u prvenstvu protiv Šibenika i jedan u Kupu Hrvatske protiv Buja.

– Odlazim iz Rijeke, mog drugog doma. Tu sam proveo dugih i prelijepih devet godina, bilo je uspona i padova, ali na kraju svega ponosan sam na sve što sam napravio, rekao je Hrvoje Smolčić.

- To finale mi je najteže zato što nije odlazak kakav sam planirao i kakvom sam se nadao. Htio sam otići u pozitivi i ljepšem ozračju. Nije to bio moj dan, još jednom se ispričavam svim navijačima na tome incidentu koji nas je možda koštao trofeja. Najiskrenije se kajem, žao mi je i jako teško. Ponosan sam jer sve četiri godine koje sam proveo u prvoj ekipi sam dao sve od sebe u svakom trenutku. Nemam sebi što zamjeriti, isto tako u zadnjoj utakmici. Drago mi je što sam bio dio ove Rijeke, dodao je Smolčić.

- Zahvalan sam Armadi koja me puno puta podržala i stala iza mene, hvala im na mom zadnjem trenutku u Rijeci bez obzira što sam im na neki način oduzeo trofej, stali su uz mene i na kraju utakmice su mi dali pljesak podrške koji mi jako puno znači, istaknuo je sada već bivši kapetan Rijeke.

Cijeli intervju s Hrvojem Smolčićem pogledajte u videu

VIDEO

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...