Fight Nation Championship u Puli: Kickboxing klub „Trojan Istra“ i ACI službeno najavili FNC 7

Autor: Nikola Cvjetović 02.09.2022

mma_borba_parter

Dodatna je simbolika u tome da će ponajbolji domaći MMA borci kao 'gladijatori modernog doba' svoje titule prvaka braniti upravo u jednom od najznačajnijih amfiteatara na svijetu.

Pula – U ACI marini Pula danas je najavljen najveći borilački spektakl u domaćoj MMA promociji te ujedno i jedan od najznačajnijih sportskih događaja u Hrvatskoj ovog rujna – Fight Nation Championship (FNC7). Događaj su na konferenciji za medije najavili Zelg Galešić, bivši borac i MMA trener u klubu „Trojan Istra“ te borci kluba Ivan Vitasović, Daniel Bažant i Andi Vrtačić. Jedan od suorganizatora i glavnih sponzora događaja je najveći lanac marina na Mediteranu, ACI d.d., u čije je ime na konferenciji sudjelovao i član Uprave, dr. sc. Ivan Herak. Okupljeni su zajedno najavili najuzbudljiviji program dosad, s čak tri borbe za naslov prvaka, a ništa manje nije ni prikladno za jednu od najčuvenijih pozornica u Hrvatskoj, ali i ovom dijelu Europe.

U subotu 3. rujna, jedan od najljepših i najbolje očuvanih rimskih amfiteatara na svijetu ponovno će oživjeti svoju antičku slavu kada će ugostiti najveći domaći MMA spektakl, Fight Nation Championship (FNC 7). „Gladijatori modernog doba“, kako ih se popularno zna osloviti, publici će pružiti večer za pamćenje uz dosad najjači program i čak tri borbe za pojas, pri čemu će domaće navijače i zaljubljenike u mješovite borilačke vještine posebno oduševiti činjenica da se za naslov prvaka bore upravo tri domaća borca iz kluba „Trojan Istra“. Titulu prvaka teške kategorije branit će Ivan Vitasović, a titulu prvaka perolake kategorije Daniel Bažant, dok će Andi Vrtačić nastupiti kao izazivač za pojas srednje kategorije. „Zahvalni smo na ACI-jevoj podršci i vjerujemo da ćemo zajedničkom suradnjom doći do velikih novih uspjeha“, poručio je Zelg Galešić, bivši borac i trener MMA, klub „Trojan Istra“.

FNC7_Pula

Sportska događanja ovakvih razmjera uvijek su posebno praćena i od strane većih globalnih liga, promocija i medija, što predstavlja važan oblik promidžbe Pule i Republike Hrvatske po vrhunskom sportu i veličanstvenim znamenitostima. Značaj ovog borilačkog spektakla u ime sponzora komentirao je i dr. sc. Ivan Herak, član Uprave ACI-ja za financije, korporativno pravo i ljudske resurse. „Fight Nation Championship u prekrasnoj pulskoj Areni spaja nekoliko ključnih faktora za izvrsnu promidžbu i razvoj prepoznatljivosti grada Pule i naše zemlje. Prije svega imamo večer vrhunskog sporta u organizaciji lige čiji se borci natječu na zaista visokoj razini. Tu je zatim i veličanstvena Arena kao jedna od najčuvenijih pozornica u ovom dijelu Europe za zbivanja gotovo svih vrsta, od filmskih festivala, koncerata i ostalih kulturnih događanja pa sve do sportskih događaja svjetske klase. Dodatna je simbolika u tome da će ponajbolji domaći MMA borci kao 'gladijatori modernog doba' svoje titule prvaka braniti upravo u jednom od najznačajnijih amfiteatara na svijetu. Sve to savršen je spoj za nastavak brendiranja Hrvatske prema sportu na najvišoj svjetskoj razini, što i ACI d.d. sustavno provodi već duži period kroz suradnju s olimpijskim jedriličarima i sportašima općenito“.

„Ponosni smo što ćemo kao jedan od suorganizatora i glavnih sponzora biti dio još jednog vrhunskog sportskog događaja, koji će okupiti najbolje od najboljih na ovim prostorima i šire. Fight Nation Championship najjača je domaća MMA promocija te u velikoj mjeri dijeli naše strateške ciljeve promidžbe Hrvatske prema sportu najviše klase. Ovakva partnerstva su nam od vitalne važnosti za postizanje tih ciljeva i u budućnosti ćemo također stremiti prema udruživanju snaga s onima koji su, kao i mi, najbolji u onome što rade, kako bismo skupa Hrvatsku etablirali kao zemlju vrhunskog sporta i vrhunskog turizma“, poručio je mag. oec. Josip Ostrogović, član Uprave ACI-ja za investicije, marketing i maloprodaju.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...