Filip Dujmović novi je igrač HNK Rijeka

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 02.06.2022

filip dujmovic

Dujmović igra na poziciji krila, može igrati i lijevu i desnu stranu.

Rijeka - Filip Dujmović novi je igrač HNK Rijeka. Dujmović je u Rijeku stigao iz drugoligaša Jaruna u čijim je redovima postigao osam golova. Dujmović igra na poziciji krila, može igrati i lijevu i desnu stranu.

"Ovo je nešto što sanjaš od malih nogu, da igraš u Prvoj ligi i sretan sam što sam došao u Rijeku. Sad se to ostvarilo, ali treba raditi i trenirati dalje i čekati svoju priliku da se dokažem na travnjaku", rekao je Dujmović je koji je prošle sezone u dresu Jaruna postigao osam golova.

"Rijeka je top klub, sve je posloženo, prezadovoljan sam dolaskom. Nadao sam se da ću dobiti priliku u Prvoj HNL i ne mogu opisati koliko sam sretan što je stigao ovaj poziv", rekao je.

Filip je nogomet počeo igrati sa šest godina u Rudešu, prešao je zatim u Lokomotivu gdje je bio do juniora. Nosio je zatim dres HAŠK-a i Maksimira, a lani je pružao odlične igre za Jarun.

"Cilj je dokazati se u Rijeci, pokušati izboriti za svoje mjesto, i vidjeti koliko mogu na ovom nivou. Vrijeme će sve pokazati, ali presretan sam što mi se ukazala prilika", zaključio je Filip Dujmović.