[FOTO] Budi moja voda: Publika na Bazenima Kantrida uživala u prezentacijama vodenih sportova

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 28.04.2022

BAZEN_04_budi_moja_voda-18570

Svečanost „Budi moja voda“ održala se na Bazenima Kantrida povodom proglašenja Rijeke Europskim gradom sporta za 2022. godinu.

Rijeka - Na Bazenima Kantrida održala se večeras zanimljiiva prezentacija vodenih sportova. Nju su u sklopu sportskog programa “Budi moja voda” održali članovi jedanaest riječkih klubova koji treniraju na Bazenima Kantrida. Ova se manifestacija održava u godini kada Rijeka nosi titulu Europskog grada sporta, a koju je gradu Rijeci dodijelio ACES Europe (European Capitals and Cities of Sport Federation), neprofitna organizacija sa sjedištem u Bruxellesu.

BAZEN_02_budi_moja_voda-80574

Cilj ove manifestacije je upoznati djecu s vodenim sportovima te ih privući da odaberu neki od njih, a sve kako bi se od najranije dobi počeli aktivno baviti sportom. Vaterpolo, ronjenje, skokovi u vodu, triatlon, umjetničko plivanje samo su neki od sportova čije su se prezentacije mogle pogledati večeras na Kantridi.

BAZEN_06_budi_moja_voda-06357

U programu je sudjelovalo jedanaest klubova koji treniraju na bazenima Kantrida, a to su Plivački klub Nevera, Plivački klub Primorje, Plivački klub Kantrida, Klub daljinskog plivanja Primorje, Klub skokova u vodu Primorje 2010, Vaterpolo klub Primorje Erste bank, Ronilački klub Nevera, Ronilački klub Ocean, Klub podvodnih aktivnosti 3.maj, Klub sinkroniziranog plivanja Primorje Aqua Maris te Triatlon klub Rival.

pocket icon

Budi moja voda: Publika na Bazenima Kantrida uživala u prezentacijama vodenih sportova

Više sa portala torpedo.media ...