[FOTO] Ivan Krapić i Josip Vrlić dočekani velikim aplauzom: Na bazenima Kantrida održan doček za zlatne reprezentativce

Autor: Nikola Cvjetović 14.09.2022

vaterpolisti_zlatna_medalja_primorje_docek_2022_kantrida__2_

Predsjednik Kluba Samir Barać i predsjednica Riječkog sportskog saveza Dorotea Pešić Bukovac prigodno su darovali zlatne reprezentativce.

Rijeka - Nakon velike fešte u Splitu proteklog tjedna, naši Primorjaši Ivan Krapić (kapetan reprezentacije) i Josip Vrlić (prvi centar reprezentacije) vratili su se u Rijeku gdje im je na njihovom terenu - Bazenu na Kantridi napravljen pravi doček od naših mlađih uzrasnih kategorija.

vaterpolisti_zlatna_medalja_primorje_docek_2022_kantrida__3_

- Od naše škole vaterpola, prvih natjecatelja pa sve do onih s puno odigranih utakmica uz veliki aplauz dočekali su naš duet koji nas je vodio do prvog mjesta na Europskom prvenstvu. Predsjednik Kluba Samir Barać i predsjednica Riječkog sportskog saveza Dorotea Pešić Bukovac prigodno su darovali naše dečke. Nažalost dočeku se nije mogao pridružiti Igor Pezelj - Pezo, također značajna karika uspjeha naše reprezentacije, odnosno analitičar i snimatelj za našu repku. Aplauz naših igrača bio je tu i za našeg Pezota! Krapo, Vrli i Pezo, hvala vam na svakoj minuti Europskog prvenstva, pruženoj ruci našim igračima i što ste se odazvali našoj maloj proslavi velikog uspjeha, poručili su iz VK Primorje Erste Bank!

pocket icon

Na bazenima Kantrida održan doček za zlatne reprezentativce

Više sa portala torpedo.media ...