[FOTO] Juniori HMNK Rijeka nakon remija protiv Dinama zasjeli na sam vrh ljestvice

Autor: Nikola Cvjetović 13.03.2023

hmnk_rijeka_dinamo_futssal_kozala_2023__5_

Koliko je 1.HMNL izjednačena dovoljno govori činjenica da je u 3.kolu čak 3 susreta završilo neodlučenim rezultatom dok su u preostala dva domaćini slavili jednim golom prednosti. Veliku fotogaleriju iz Dinka pogledajte u nastavku teksta...

Rijeka - Juniori HMNK Rijeka upisali su remi u jučerašnjem susretu protiv ekipe Futsal Dinamo, a jučerašnjim neodlučenim ishodom probili su se na 1. mjesto ljestvice te su uz Uspinjaču i Vrgorac ostali jedini neporaženi sastav lige.

hmnk_rijeka_dinamo_futssal_kozala_2023__3_

- Utakmicom s Futsal Dinamo možemo biti zadovoljni, iako ostaje žal da nismo uspjeli upisati sva 3 boda i tako prvi puta pobijediti Dinamo, ali liga je toliko jaka da je 7 bodova u prva tri kola zaista vrhunski rezultat. Futsal Dinamu želimo svu sreću u daljnjem natjecanju, da uz Uspinjaču i naravno nas uhvate final 4 i da tako pokažemo svima da se i na “zapadu” igra jako dobar futsal. Idući vikend juniori zbog reprezentativnih obaveza imaju slobodan vikend, naš kapetan Loren Radić i prinova Stefano Galešić koji je svoj poziv u repku izborio igrajući za Futsal Pulu dio su U19 reprezentacije koja će u narednom tjednu odigrati dvije pripremne utakmice s U19 reprezentacijom Ukrajine, dečki želimo Vama i ostatku ekipe sreću i dobre mini pripreme za nadolazeći U19 Eur. Prva sljedeća utakmica juniora je ona u nedjelju 26. ožujka u Makarskoj protiv aktualnih U19 prvaka Hrvatske Novog Vremena.

hmnk_rijeka_dinamo_futssal_kozala_2023__1_ Podrška s tribina

Za domaćine pogotke su postigli Stefano Galešić, Loren Radić i Filip Kamauli, a za goste Stipe Došen, Ervin Šaban, i Filip Vukelić.

pocket icon

Juniori HMNK Rijeka upisali remi protiv Futsal Dinama

Više sa portala torpedo.media ...