[FOTO/VIDEO] Kamauliev hat trick na krilima navijača za visoku pobjedu Rijeke protiv AFCU-a

Autor: Nikola Cvjetović 18.02.2024

hmnk_rijeka_split_kol

Žrtva razigrane Rijeke ovog puta bila je ekipa AFCU-a, koja je unatoč jakom otporu sedam puta vadila loptu iz mreže...

hmnk_rijeka_afcu_2024_trsat__3__01

Rijeka - Na krilima pobjede 'velike braće' protiv Lokomotive, i futsal ekipa Rijeke slavila je u 14. kolu 1. HMNL protiv gostiju iz Splita uz veliku podršku navijača koji su ih došlu podržati u Dvoranu mladosti. Žrtva razigrane Rijeke ovog puta bila je ekipa AFCU-a, koja je unatoč jakom otporu sedam puta vadila loptu iz mreže, iako je moglo biti i više pogodaka da su Riječani bili mrvicu precizniji.

hmnk_rijeka_afcu_2024_trsat__6__01

Prvi je mrežu gostiju načeo Kamauli u 3', na 2:0 povisio je Radujković u 11', da bi treći u 16' postigao Husarić. Na 3:1 smanjio je Miličević u 19' i to je bilo sve što se tiče pogodaka gostiju. U prvoj minuti drugog poluvremena goste je načeo Suton, da bi Kamauli u 24' zatresao za 5:1. Fetić je sa svoje polovice pogodio prazan gol u 29' za 6:1 da bi svoj treći pogodak i konačnih 7:1 upisao Kamauli u 37'.

hmnk_rijeka_afcu_2024_trsat__7__01

- U izuzetno važnoj utakmici, pred lijepo ispunjenom Dvoranom Mladosti, naši su dečki odigrali novu maestralnu utakmicu i ostavili inače sjajnog protivnika bez ikakve šanse za išta više osim uvjerljivog poraza. Vinkovačka Aurelia baš ne želi odustati i ne dozvoljava nam opuštanje, stoga nas iduće subote u 20:30, protiv Šibenika, čeka nova teška utakmica u kojoj su tri boda važna kako bi na derbi u Vinkovce otišli bez pritiska i s prednosti od minimalno 4 boda. Hvala Vam svima još jednom što ste uz nas na ovom našem putovanju u elitu, poručili su iz HMNK Rijeka.

VIDEO

pocket icon

Kamauliev hat trick na krilima navijača za visoku pobjedu Rijeke protiv AFCU-a

Više sa portala torpedo.media ...