[FOTO] Kostrena Mountain Trail okupio 180 trkača iz brojnih zemalja

Autor: Srđan Brajčić 06.03.2022

Kostrena_Mountain_Trail_2022__2_

Pogled je dodatno očistila snažna bura, ali koja nije pokvarila odlično raspoloženje među natjecateljima, među kojima je i ove godine bilo vrhunskih trail trkača.

Kostrena - Treće izdanje utrke Kostrena Mountain Trail u organizaciji SRD Adria Alpe Trek & Trail okupio je 180 trkača iz brojnih zemalja na dvije staze od 10 i 20 kilometara.

Ovogodišnja utrka vraćena je u ožujak, a staze su nešto modificirane u odnosu na prijašnje godine.

Obje staze prolaze zanimljivim i šumskim dijelom kostrenskog zaleđa i uz brojne povijesne zanimljivosti, s pogledom na Rijeku i cijeli Kvarner.

Kostrena_Mountain_Trail_2022__4_

Pogled je dodatno očistila snažna bura, ali koja nije pokvarila odlično raspoloženje među natjecateljima, među kojima je i ove godine bilo vrhunskih trail trkača.

Pobjednik Kostrena Mountain Traila, utrke na 20 kilometara je Igor Horvat iz AK Međimurje. Drugi je Dimitri Chapelle iz Team putain maman qu'est ce que je fous là, a treći Vanja Cerovac iz SRK Sport Box.

Kostrena_Mountain_Trail_2022__3_

U ženskoj konkurenciji slavila je Ingrid Nikolesić iz Riviera Dekor Runner, druga je Darija Bostjančić iz Ad natura/Salomon, a treća Diana Kuiš.

U utrci na 10 kilometara slavio je Luka Nedeljković, drugi je Brian Kamstra, a treći Marin Babnik iz Ak Kvarner.

U ženskoj konkurenciji na 10 km pobijedila je Inga Jurić iz AK Kvarnera, druga je Ana Mihalić, a treća Diana Husanović iz ATSP.

pocket icon

Kostrena Mountain Trail okupio 180 trkača iz brojnih zemaljaKostrena Mountain Trail okupio 180 trkača iz brojnih zemalja

Više sa portala torpedo.media ...