[FOTO] Lokalni derbi pripao Krku, Opatija slavila u gostima, Orijent poražen kod kuće

Autor: Nikola Cvjetović 26.08.2023

krk_grobnican_nogomet_2023__28_

Veliku fotogaleriju s Kantride pogledajte u nastavku teksta...

krk_grobnican_nogomet_2023__19_

Kantrida – Nogometaši Krka u drugom kolu 2. NL rezultatom 2:1 u lokalnom derbiju pobijedili su momčad Grobničana. Domaći su poveli s 2:0, ali nakon kaznenog udarca Grobničan je smanjio na 2:1. Za 1:0 mrežu je pogodio Matulja u 39. Minuti, vodstvo je povećao Jurica u 58. Minuti, a Pilčić s bijele točke smanjio na 2:1.

Igor Tkalčević, trener Krka, nakon susreta izrazio je veliko zadovoljstvo osvajanjem prva tri boda u 2.NL.

krk_grobnican_nogomet_2023__6_

- Jako sam zadovoljan prvim trobodom. Prije svega čestitam dečkima, ponosan sam na ovu ekipu koja po ovako teškim uvjetima trenira, radi i osvaja bodove. Bilo je jako teško igrati, živjeli smo opasno prvo poluvrijeme. Grobničan je bio dobar u prekidima. Ipak, iz njihove greške zabili smo za 1:0. Mislio sam da smo kod 2:0 zatvorili utakmicu, ali iz kaznenog udarca vodstvo je smanjeno na 2:1. Sada se idemo proveseliti. Čeka nas dug put – sljedeće kolo, Hrvace. Nadam se da ćemo se dobro osvježiti jer su ovo jako teški uvjeti za trenirati. Idemo pružiti još jednu kvalitetnu partiju, rekao je Tkalčević.

Nogometaši Opatije su u drugom kolu svladali Dugo Selo u gostima s 1:0.

Orijent je na domaćem terenu poražen u 3. kolu Prve NL od Vukovara '91 – 0:1. Pogodak je postigao u 16. minuti Törles Knöll.

pocket icon

Krk uspješniji od Grobničana

Više sa portala torpedo.media ...