[FOTO] Na zametskom košarkaškom igralištu održan turnir „Aj' na haklu“

Autor: Marina Pauletić 09.06.2024

hakl-52314

Osim službenih hakli i ekipnih nagrada, turnir je u svome sadržaju imao i neka pojedinačna natjecanja.

Rijeka - Kroz dva dana prvog po redu haklerskog turnira „Aj’ na haklu“, na zametskom košarkaškom igralištu izredalo se oko 150 natjecatelja u tri uzrasne kategorije - liga dječaka, mlađi kadeti i seniori.

„Kao što nas je sport do sada sve naučio, na kraju dana ne mogu svi biti najbolji, ali svi moraju biti ponosni i zadovoljni na svoj trud, želju, htijenje. Svi natjecatelji zaslužili su veliki pljesak za sve što su prezentirali: borbu, žar, srčanost i želju. Ovim putem im svima šaljemo velike čestitke! Ipak, one najbolje svakako vrijedi spomenuti“, poručuju organizatori.

kosarka_hakl_

LIGA DJEČAKA

1. mjesto: Ri Basket 1
2. mjesto: Ri Basket 2
3. mjesto: FSV

MLAĐI KADETI

1. mjesto: Krastav Familiy
2. mjesto: Kraljevica 1
3. mjesto: Kraljevica 2

SENIORI

1. mjesto: Lapapa
2. mjesto: SUSI
3. mjesto: Šuterčine

Osim službenih hakli i ekipnih nagrada, turnir je u svome sadržaju imao i neka pojedinačna natjecanja. Uzrasna kategorija lige dječaka okušala se u „borbi“ s vremenom kroz postavljeni poligon, mlađi kadeti natjecali su se u košarkaškom „izbacivanju“, dok su seniori, ali i svi posjetitelji turnira svoje šuterske sposobnosti prezentirali kroz natjecanje u tricama.

kosarka-79308

OSVAJAČI NATJECANJA

1) Poligon (liga dječaka) - pobjednik LUKA STANIĆ
2) Izbacivanje (mlađi kadeti) - pobjednik FILIP VRCAN
3) Trice (seniori) - pobjednik VITO SMOJVER
4) Trice (posjetitelji) - pobjednik FILIP VRCAN

Na kraju, svakako treba spomenuti i NAJKORISNIJEG IGRAČA (MVP) seniorskog dijela turnira - Marko Šulentić iz pobjedničke ekipe Lapapa.

„Možemo reći kako smo kao organizatori turnira „Aj’ na haklu“ izrazito sretni i ponosni što se hakla kao dio košarkaške igre vratila na zametsko igralište. Najviše nas ispunjava dječja sreća i radost u igri, nadmetanju, borbi, postizanju poena. Ipak, najviše smo sretni zbog činjenice da je tijekom dva dana stotinjak djece boravilo na svježem zraku, sretno, veselo i zadovoljno. Također, zahvaljujemo se i seniorima koji su prepoznali ideju našeg turnira. Ovim putem se još jednom želimo zahvaliti svim natjecateljima, roditeljima, prijateljima i svima koji su bili dio naše priče. Od srca vam hvala!“, zaključuju organizatori.

pocket icon

Na zametskom košarkaškom igralištu održan turnir Aj’ na haklu

Više sa portala torpedo.media ...