[FOTO] Nabrijano prvo poluvrijeme - Na prepunoj Rujevici vodi Dinamo

Autor: Nikola Cvjetović 12.11.2023

Nabrijano prvo poluvrijeme Na prepunoj Rujevici vodi Dinamo protiv Rijeke

Glasni zvižduci ispunili su Rujevicu kad je spiker pročitao ime Stefana Ristovskog, a još glasniji kad je najavio trenera Dinama Sergeja Jakirovića.

Resize_20231112_195449_9334

Rijeka - U derbiju 15. kola SuperSport HNL-a koji se igra na Rujevici Dinamo ima pogodak prednosti. U 41' Ademi je proigrao Darija Špikića koji odigrava Kaneku u sredinu, ali pogađa Godu od kojeg mu se lopta vraća u noge i onda je šalje u prazan gol za 0:1.

nk_rijeka_nk_dinamo_igra__1_

VAR je pregledavao ima li zaleđa, ali je gol priznat. Rijeka je imala sjajnu priliku u 22'. Pašalić se oslobodio čuvara i dobro pucao iskosa s desne strane, ali je to prohujalo preko grede. Sam kraj prvog poluvremena obilježili su žuti kartoni Mitroviću, Kulenoviću, Mišiću, Ristovskom i Pašaliću.

nk_rijeka_nk_dinamo_rujevica__8_

Dvoboj je to trenutno drugoplasirane i trećeplasirane momčadi prvenstva, a dodatnu mu dimenziju daje činjenica da je ovo prvi dolazak Sergeja Jakirovića na Rujevicu otkad je u kolovozu ove godine napustio Rijeku i preuzeo Dinamo, što su mu Riječani jako zamjerili.

Rijeka u ovaj susret ulazi s četiri boda više od Dinama, uz jednu odigranu utakmicu više. Momčad s Rujevice za poraz ne zna još od 27. kolovoza, kada je izgubila 2:1 upravo od Dinama u prvenstvenom debiju Sergeja Jakirovića na Maksimiru. Gosti su pak zaredali dvije utakmice bez pobjede - prvo su remizirali s Varaždinom, a onda izgubili od Viktorije Plzen.

nk_rijeka_nk_dinamo_rujevica__11_
pocket icon

Derbi Rijeka Dinamo

Više sa portala torpedo.media ...