[FOTO] Nogometaši Rijeke u furioznom drugom dijelu svladali otpor Slaven Belupa i upisali važna tri boda

Autor: Nikola Cvjetović 05.03.2022

rijeka_slaven_belupo_2022_nogomet_rujevica__7_

Riječani su ipak prelomili utakmicu u furioznom drugom dijelu te svladali otpor odličnog suparnika i na kraju upisali važna tri boda.

rijeka_slaven_belupo_2022_nogomet_rujevica__5_

Rijeka - Nogometaši Rijeke uvjerljivo su pobijedili Slaven Belupo s 3:0 u utakmici 26. kola Hrvatski telekom Prve lige i zadržali se na samo bodu manje od vodećih Dinama i Osijeka. Bila je to teže izborena pobjeda momčadi Gorana Tomića nego što to govori sam rezultat. Slaven je bio vrlo opasan u prvom poluvremenu, ali Riječani su ipak prelomili utakmicu u furioznom drugom dijelu te svladali otpor odličnog suparnika i na kraju upisali važna tri boda.

rijeka_slaven_belupo_2022_nogomet_rujevica__3_

Rijeka je povela u 56. minuti. Čerin je sjajno proigrao Pavičića koji se sjurio u kazneni prostor i pronašao Vučkića pred golom –
1:0. Bio je to trenutak koji je otvorio utakmicu, a Rijeka je nastavila u jakom ritmu. U 70. minuti Murić je iz kornera odigrao kratko za Čerina, koji je vratio povratnu na 14 metara, a Drmić je poentirao – 2:0!

Rijeka je pobjedu potvrdila u 78. minuti. Pavičić je izveo korner, Velkovski pucao glavom, a vratar Slavena odbio loptu. Čerin je potegnuo iz odbijanca za 3:0.

pocket icon

Nogometaši Rijeke u furioznom drugom dijelu svladali otpor Slaven Belupa i upisali važna tri boda

Više sa portala torpedo.media ...