[FOTO] Orijent izgubio protiv Solina, Opatija se porazom i matematički oprostila od drugoligaškog društva

Autor: Nikola Cvjetović 14.05.2022

orijent_solin_2022__1_

Fotogaleriju s Krimeje pogledajte u nastavku...

Rijeka - Orijent je izgubio na Krimeji od direktnog konkurenta u borbi za opstanak. Solin je bio bolji 4:1. Svih pet golova u drugom dijelu. Gosti su poveli iz penala u 49. minuti, siguran je bio Ninčević. Desetak minuta kasnije je 0:2, gol zabija Dadić. Opet nakon deset minuta Durdov zabija bivšem klubu i vraća Orijent u igru. No, samo na pet minuta, kada Vodanović diže prednost gostiju na 1:3. Pobjedu je potvrdio Jukić u 91. minuti.

orijent_solin_2022__4_

Crvenima prijeti neizvjesna borba za opstanak u preostala dva kola. Najprije putuju Croatiji u Zmijavce, a u posljednjem kolu na Krimeji igra Opatija koja je ispala iz lige. Orijent je dva boda ispod crte za opstanak.

Opatija je danas poražena na gostovanju u Dugopolju, čime se ugasila i posljednja nada u ostanak u drugoligaškom društvu. Iako su domaćini od prvog sučevog zvižduka krenuli po pogodak, gosti su prvi pospremili loptu u mrežu. Malinić je odlično uposlio Bilobrka, koji je pored „zaspale“ obrane poslao loptu u mrežu Silića. U drugoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena domaćini su stigli do izjednačenja pogotkom Kovačevića. U nastavku susreta domaćini su u samo četiri minute zabili dva pogotka, a golove su postigli Javorčić i Crnički, da bi za konačnih 3:2 pogodio Junuzović.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...