[FOTO] Prvo poluvrijeme Rijeke i Gorice - bez pogodaka

Autor: Nikola Cvjetović 21.04.2024

nk_rijeka_nk_gorica-06753

Što su naši reporteri zabilježili pogledajte u velikoj fotogaleriji...

Rijeka - Nogometaši Rijeke u 31. kolu SuperSport HNL-a na Rujevici su dočekali Goricu. Momčad Željka Sopića sada, nakon što je Dinamo danas ranije pobijedio Lokomotivu 1:0 mora pobijediti za povratak na vrh tablice na kojoj su trenutno Modri s jednim bodom prednosti.

Rijeka napada, a bilo je nekoliko zanimljivih situacija. U 16' nakon kornera pokušao je Marco Pašalić iskosa s 20-ak metara. Pucao je jako, ali nije bio precizan. Dvije minute kasnije Fruk je imao slobodan udarac s 20-ak metara, ali pogodio je “živi zid”. Minutu kasnije Petrovič je lijepo podvalio loptu za Hodžu u kaznenom prostoru, ali pokušaj slabijom nogom, iz voleja, otišao je visoko preko gola. Pred sam kraj poluvremena Goda je ubacio prema Pašaliću koji je glavom, s 15-ak metara, pucao pored gola Gorice.

Za Rijeku igraju Labrović – Smolčić, Galešić, Radeljić, Goda – Petrovič – Janković, Hodža, Fruk, Pašalić – Obregon. Rijeka protiv Gorice igra bez Lindona Selahija i Marka Pjace, a koliko su ove međusobne utakmice bile izjednačene sugerira i podatak da je čak 12 od dosadašnje 23 utakmice završilo s najviše jednim pogotkom razlike.

Neposredno pred početak susreta na travnjaku je ekipa Pro rec studia snimala kadrove za novu navijačku himnu na čakavštini „Za Rijeku navijan“ koju izvodi Puhački orkestar Lovran i njihovi brojni prijatelji: Duško Jeličić – Dule, Mauro Staraj, Nikolina Tomljanović, Alen Polić, Nevia Rigutto, Francesco Squarcia, Nino Načinović, Zoran Ban, Martina Majerle, Joso Butorac, Vivien Galetta, Voljen Grbac, Zoran Prodanović – Prlja, dr. Boris Nemec, Irena Grdinić, Mario Battifiaca, Jozefina, Branko Fućak, Davor Jurkotić, Alen Liverić, Tamara Brusić, Mate Jurić, Pino Kovačević, Tina Vukov i Damir Kedžo. Autor glazbe i teksta je Robert Pilepić, a aranžman je djelo Andreja Baše.

pocket icon

Rijeka – Gorica 3:0, uraganski nastavak za sedmu HNL pobjedu u nizu

Više sa portala torpedo.media ...