[FOTO] Remi na Rujevici: Rijeka - Osijek 1:1

Autor: Portal Torpedo 02.04.2023

nk_rijeka_osijek_2023

U nastavku pogledajte veliku foto-galeriju...

Rijeka - Rijeka i Osijek odigrali su 1:1 na današnjoj utakmici 27. kola Supersport HNL-a.

U zanimljivom ogledu Osijek je do boda stigao u četvrtoj minuti sudačke nadoknade kada je Žaper, nakon ubačaja iz slobodnog udarca, glavom poentirao – 1:1.

nk_rijeka_nk_osijek_2023_rujevica__14_

Rijeka je bolje krenula u utakmicu, iako se i Osijek kroz cijelu utakmicu, posebno u drugom poluvremenu, pokazao u odličnom izdanju.

Već u trećoj minuti. Hodža je presjekao loptu, ušao u kazneni prostor i lijepo proigrao Marina koji je ostao sam na šest metara i pucao preko gola.

Osijek je uzvratio u osmoj minuti. Caktaš je ostao s loptom na desnoj strani kazneni prostora, Mierez je bio sam pred golom, ali Caktaš se odlučio na udarac kojega je lako ukrotio Labrović.

U 10. minuti Lovrić je prošao Galešića i izbio sam pred gol. Labrović je skratio kut, Lovrić odigrao prema Jugoviću koji nije uspio dobro pucati.

Nakon udarca Jankovića (15′) koji je blokiran, Osijek je ponovo prijetio u 20. minuti. Lovrić je proigrao Caktaša koji je pucao s 12 metara s desne strane kaznenog prostora, ali Labrović je odlično reagirao.

nk_rijeka_nk_osijek_2023_rujevica__12_

Rijeka je povela u 31. minuti. Grgić je proigrao Frigana koji se sjurio u kazneni prostor i ubacio, a lopta je pogodila Žapera u ruku. Strukan je pokazao na bijelu točku.

Frigan je preuzeo odgovornost i zabio – 1:0.

Bijeli su minutu kasnije mogli do drugog gola, Marin je sve napravio sam, ali udarac nije bio kvalitetan.

Lijepu akciju Rijeka je odigrala u 38. minuti, Frigan je proigrao Selahija, ali njegov udarac blokirao je Barišić.

Rijeka je do drugog gola mogla u samoj završnici prvog dijela. Sjajna duga lopta Frigana, Malenica je istrčao daleko s gola, Marin ga je pokušao prebaciti, ali lopta je otišla pored gola.

Osijek je kvalitetnije krenuo u drugi dio i prvi prijetio. Nakon opasnog ubačaja Jugovića, Fiolić je pucao glavom, Galešić je izbio loptu s gol crte.

Rijeka je uzvratila u Rijeci (58′). Marin je prizemno ubacio iz kornera za Vukčevića, čiji je udarac s 15 metara završio u bloku.

hnk_rijeka_osijek_rujevica

U 63. minuti Lovrić i Jugović su s nekoliko kratkih dodavanja nakon kornera kreirali priliku za Lovrića čiji je udarac s ruba 16 metara otišao preko gola.

Rijeka je mogla potvrditi pobjedu u 74. minuti. Duga lopta za Princea koji je sjajno ubacio za nadolazećeg Frigana, ali napadač Rijeke nije dobro zahvatio loptu na 11 metara i promašio je gol.

Osijek je blizu gola bio u 87. minuti. Nakon jednog udarca, Mierez je skrenuo loptu, a Labrović odličnom reakcijom sačuvao mrežu.

pocket icon

Nk Rijeka vs. NK Osijek

Više sa portala torpedo.media ...