[FOTO] U drugoj pripremnoj utakmici nogometaši Rijeke upisali pobjedu

Autor: Nikola Cvjetović 25.06.2023

rijeka_trnava_pripremna_utakmica__6_

Rijeka u ponedjeljak će pripreme nastaviti u Kranjskoj Gori gdje u srijedu igrati protiv Domžala, a utakmica je zatvorena za javnost.

rijeka_trnava_pripremna_utakmica__2_

Rijeka - Nogometaši Rijeke pobijedili su Spartak iz Trnave 3:1 u drugoj pripremnoj utakmici odigranoj na Rujevici. Rijeka je utakmicu otvorila prilikom u trećoj minuti, opasan ubačaj Djouahre, Rusov je prebacio loptu preko grede. U četvrtoj minuti, nakon nekoliko brzih dodavanja, Prince je ostavio loptu za Djouahru koji je potegnuo s 18 metara, a lopta je, nakon nespretne reakcije vratara Spartaka lopta je završila u mreži – 1:0.

rijeka_trnava_pripremna_utakmica__4_

Gosti se nisu ni snašli, a rezultat je bio 2:0. Prince je odigrao za Ivanovića koji je pucao, vratar Rusov kratko je odbio loptu, a Prince je poentirao iz drugog plana. Spartak je prvu priliku imao u 14. minuti, Ikugar je prebacio istrčalog Zlomislića, ali vratnica je spasila Rijeku. U 21. minuti već je bilo 3:0, a Prince je stigao do druge asistencije. Prince je oduzeo loptu i gurnuo za Ivanovića koji je lijepo pogodio. Spartak je uzvratio u 33. minuti, ali udarac Daniela ukrotio je Zlomislić.

rijeka_trnava_pripremna_utakmica__5_

Do kraja prvog dijela valja izdvojiti još jednu odličnu akciju bijelih u 39. minuti. Djouahra je lijepo proigrao Ivanovića koji je slomio braniča, snažno potegnuo i pogodio vratnicu. Spartak je smanjio u 52. minuti. Ikugar se sjurio prema golu i matirao Zadra – 3:1. U 55. minuti Grgić je ubacio s desne strane, Vukčević je pucao glavom, lopta je otišao pored gola. U 69. minuti Lepinjica je okušao s distance, vratar Spartaka je ukrotio je udarac. Rijeka u ponedjeljak će pripreme nastaviti u Kranjskoj Gori gdje u srijedu igrati protiv Domžala, a utakmica je zatvorena za javnost.

rijeka_trnava_pripremna_utakmica__1_

Rijeka – Spartak Trnava 3:1
Pripremna utakmica: Rijeka – Spartak Trnava 3:1 (3:0). Stadion HNK Rijeka. Sudac: Marin Rožman (Rijeka).
Strijelci: 1:0 Djouahra (4′), 2:0 Prince (6′), 3:0 Ivanović (21′), 3:1 Ikugar (52′).

RIJEKA: Zlomislić, Mitrović, Dilaver, Čabraja, Veiga, Petrovič, Ilinković, Prince, Djouahra, Liber, Ivanović. Još su igrali: Zadro, Krešić, Smolčić, Grgić, Bogojević, Goda, Vukčević, Babić, Lepinjica, Pašalić, Gajzler, Obregon.

SPARTAK: Rusov, Šulek, Ujlaky, Koša, Milković, Karhan, Bainovič, Bukata, Daniel, Ofori, Ikugar. Još su igrali: Vantruba, Koštrna, Vaško, Ryzek, Prochazka, Štefanik, Oseni, Nagy, Azango.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...