[FOTO] Veterani Opatije i Rijeke odigrali memorijalnu utakmicu u spomen na Gorana Brajkovića @ Opatija

Autor: Nikola Cvjetović 29.06.2022

memorijalni_turnir_goran_brajkovic_2022_opatija__41_

Početni udarac izvela je Gabrijela, kćer pokojnog Gorana, a vrijedi istaknuti da je za opatijsku ekipu zaigrala i gošća iz Švedske koja je trenutno na odmoru u Opatiji...

Opatija - Jučer je na opatijskom campu održana memorijalna utakmica veterana NK Opatije i HNK Rijeka u sjećanje na tragično preminulog nogometaša Opatije i Rijeke, Gorana Brajkovića.

memorijalni_turnir_goran_brajkovic_2022_opatija__11_

U znak sjećanja, obitelj, prijatelji i simpatizeri okupili su se na groblju Matulji te posjetili posljednje Goranovo počivalište, nakon čega je odigran prijateljski susret na opatijskom stadionu koji je završen remijem. Pogotke za Opatiju postigli su Zobić i Šuker, a za Rijeku Softić i Perčić.

Po završetku susreta suigrači i prijatelji Gorana Brajkovića podržali su svečano otvorenje murala na Tošini, a druženje uz evociranje uspomena održano je na opatijskoj Boćariji.

memorijalni_turnir_goran_brajkovic_2022_opatija__15_

Perčić, Car, Puž, Brajković K., Ćirović, Srdoč, Bubnić, Zobić, Tkalčević, Šuker, Toto, Tončinić, Ljubović, Rudan J., Liljered, Hlanuda, Žiković, Damjanić, Mimica, Rudan T., Kurti, Trdić, Marković i Gabrijela Brajković, kćer pokojnog Gorana igrali su za NK Opatija, dok su za NK Rijeku na teren istrčali Krivaja, Božičić D., Crnovršanin, Čaval, Dukić, Mladenović, Mrnjaus, Tomić, Gibičar, Softić, Ban, Perčić, Božičić K., Berisha i Grohovac, a susret je sudio Frlan.

pocket icon

Veterani Opatije i Rijeke odigrali memorijalnu utakmicu u spomen na Gorana Brajkovića @ Opatija

Više sa portala torpedo.media ...