[FOTO/VIDEO] 2. Me Gusta SUP regata okupila u Kostreni 49. natjecatelja

Autor: Nikola Cvjetović 01.08.2022

me_gusta_sup_regata_2022_kostrena__3_

Veliku fotogaleriju i video prilog iz Kostrene pogledajte u nastavku teksta...

me_gusta_sup_regata_2022_kostrena__52_

Kostrena – Na 2. Me Gusta SUP regati Kostrena sudjelovalo je 49. natjecatelja što je do sad rekordni broj sudionika na 2. SUP Kupu Kvarnera.

Vrijeme je bilo stabilno i more mirno što je vrlo bitno za ovaj tip regate. U kategoriji 'Dječaci do 9 godina' treće mjesto je osvojio Filip Host iz Lovrana, drugo mjesto Tijan Tomažić, VOP Volosko i pobjednik u svojoj kategoriji je Patrik Baćić također VOP Volosko. U kategoriji 'Djevojčice do 9 godina' treća je ušla u cilj Alma Fuxyeger iz Češke, druga Opatijka Greta Veršić iz kluba VOP i prva Opatijka Monika Poščić iz kluba VOP Opatija. U kategoriji 'Dječaci od 9 do 14 godina' treće mjesto je osvojio Leprinčan Val Milat iz kluba VOP i drugo Varaždinac Rafael Bađun iz kluba SUP Varaždin i prvo mjesto Nino Baćić iz kluba VOP. U istoj klasi među djevojčicama treće mjesto je osvojila Vološćanka Gaia Tomažić, drugo Opatijka Stella Šegota i pobjednica je Opatijka Stella Veršić, sve tri iz kluba VOP.

me_gusta_sup_regata_2022_kostrena__58_

Prelazimo na klase starijih natjecatelja pa je tako u klasi FUN muškarci treće mjesto osvojio Opatijac Mauro Luksetić, drugo Gordan Pošćić, a prvo Luka Matušić sva tri finalista su članovi kluba VOP. U klasi FUN žene Kastavka Marijana Poropat iz VOP kluba je osvojila treće mjesto, drugo mjesto je pripalo Gabrijeli Bađun iz SUP kluba Varaždin, a pobjednica je Opatijka Ana Veršić iz kluba VOP. U klasi Race što podrazumijeva daske na napuhavanje, ali puno bržih performansi od muškaraca je treće mjesto osvojio Kastavac Goran Smrčić, drugo Slovenac Klemen Marolt i pobjednik je Vološćan Andrej Matacin. U istoj klasi za žene treće mjesto je osvojila Tamara Sparožić, drugo Nataša Cesar i pobjednica je Anamarija Pahlić. U najbržoj klasi na tvrdim daskama, klasi Elite muškarci treće mjesto je osvojio Veprinčan Erik Milat iz kluba VOP, drugo Riječanin Domagoj Pauković iz Triatlon kluba Matulji i pobjednik je Luka Kožar iz SUP kluba Ljubljana. U ženskoj Klasi Elite su bile samo dvije natjecateljice, obje iz Slovenije pa je tako drugo mjesto pripalo Maši Matjaž, a prvo Maji Dolžan.

Za dva tjedna se 2. SUP Kup Kvarner nastavlja u Ičićima.

VIDEO

pocket icon

2. Me Gusta SUP regata okupila u Kostreni 49. natjecatelja

Više sa portala torpedo.media ...