[FOTO/VIDEO] ACI donirao jedrilicu klase Optimist JK-u 3. MAJ

Autor: Marin Aničić 31.08.2023

aci_rijeka_jk_3_maj_orimopredaja__1_

Osim donacije, najavljeno je da će se suradnja JK-a 3. MAJ i ACI-ja nastaviti i kroz marinu Porto Baroš.

aci_rijeka_jk_3_maj_orimopredaja__5_

Rijeka - U Jedriličarskom klubu 3. Maj je održana svečana primopredaja jedrilice klase Optimist koju je ACI donirao klubu. Član uprave ACI marina d.o.o., Josip Ostrogović i predsjednik kluba Vojko Gorše su nam rekli da je riječ o jedrilici koju će se koristiti naši najmlađi sugrađani. Cijena jedrilice je oko 7100 EU, a kako svake godine 30-ak djece završi školu jedrenja, jedrilica će se koristiti za treninge i natjecanja. Nakon primopredaje jedrilice preselili smo se u gornje prostorije kluba gdje održana i dodjela diploma zadnjoj generaciji polaznika škole jedrenja.

aci_rijeka_jk_3_maj_orimopredaja__9_

Osim donacije, najavljeno je da će se suradnja JK-a 3. MAJ i ACI-ja nastaviti i kroz marinu Porto Baroš.

– Jedriti se mora, a jedri se i po ovakvom vremenu. Nakon dugo godina JK 3. Maj dobio je toliko očekivanog Optimista za naše male natjecatelje. Zahvaljujem ACI-ju i Josipu Ostrogoviću, koji će kroz Porto Baroš Rijeku otvoriti moru i da ćemo i mi u tome sudjelovati, istaknuo je Gorše.

Član uprave ACI-ja Josip Ostrogović istaknuo je da će ACI nastaviti pomagati klub.

aci_rijeka_jk_3_maj_orimopredaja__6_

– ACI je ponosni sponzor HOO-a, Hrvatskog vaterpolo saveza i brojnih drugih vrhunskih sportaša, a od danas i našeg gradskog JK 3. MAJ. U budućem prostoru marine Porto Baroš i Klub će dobiti svoje prostore, a mi ćemo dati sve od sebe da ga još jače ucrtamo na jedriličarsku kartu Hrvatske, istaknuo je Ostrogović.

Što su sve istaknuli Ostrogović i Gorše pogledajte u priloženom video prilogu...

VIDEO

pocket icon

Primopredaja jedrilice klase Optimist i podjela diploma jedriličarima u JK 3. Maj

Više sa portala torpedo.media ...