[FOTO/VIDEO] Atraktivni mečevi obilježili sjajan Dynamite Fight Night, Tiriel-Luka Abramović ovacijama ispraćen u ring

Autor: Nikola Cvjetović 29.11.2022

Atraktivni mečevi obilježili sjajan Dynamite Fight Night, Tiriel-Luka Abramović ovacijama ispraćen u ring

U nastavku pogledajte veliku fotogaleriju i snimku eventa...

Rijeka - Sportska dvorana Osnovne škole Srdoči bila je pretijesna da primi sve ljubitelje borilačkog eventa koji je uključivao osam borbi po K1 i MMA pravilima objedinjenih pod nazivom Dynamite Fight Night. Povod ovoj sportskoj večeri bila je proslava 10. rođendana Dynamite gyma, koji djeluje pod paskom našeg proslavljenog kickboksača i MMA borca Mladena Kujundžića.

dynamite_fight_night_mladen_kujundzic_Tiriel-Luka_Abramovic_srdoci__100_ Extra Robi i Mladen Kujundžić

U uzavreloj atmosferi održano je sedam zanimljivih i atraktivnih borbi koje su samo dodatno zagrijale atmosferu koja eksplodirala izlaskom domaćeg borca Tiriel-Luke Abramovića (Dynamite gym) koji je u ring ušao s Markom Perkovićem (Pantera). U tri atraktivne runde po MMA pravilima, uz fanatično navijanje, mladi Abramović unatoč sjajnoj borbi i požrtvovnošću izgubio je odlukom sudaca 1:2.

dynamite_fight_night_mladen_kujundzic_Tiriel-Luka_Abramovic_srdoci__143_ Tiriel-Luka Abramović

U ostalim mečevima Erik Pletikos bio je uspješniji od Patrika Bilića, Tony Parać od Ivana Novakovića, a Boran Bilandžić od Patrika Klarića. Mateo Turčić pobijedio je Uroša Pašića, Petar Mandić slavio je protiv Tomislava Turčića, Tin Strčić protiv Tomislava Kneževića, a Niko Bilandžić bio je bolji od Salahdina Šukea.

Zadovoljstvo organizacijom, mečevima i posjetom nije skrivao ni spiritus movens Dynamite gyma - Mladen Kujundžić koji se uz nekoliko riječi zahvale prije same završnice obratio publici i zahvalio sponzorima.

dynamite_fight_night_mladen_kujundzic_Tiriel-Luka_Abramovic_srdoci__134_ Tiriel-Luka Abramović u ring je ispraćen ovacijama

Za kraj dodajmo da se event prenosio uživo te da snimku možete pogledati u nastavku teksta...

VIDEO

pocket icon

Atraktivni mečevi obilježili sjajan Dynamite Fight Night, Tiriel-Luka Abramović ovacijama ispraćen u ring

Više sa portala torpedo.media ...