[FOTO/VIDEO] Fetić i Štanfel s hattrickovima do visoke pobjede Rijeke protiv Otočca

Autor: Nikola Cvjetović 23.10.2022

hmnk_rijeka_mnk_otocac_2022_kozala__97_

Veliku fotogaleriju i snimku utakmice koju je realizirao medijski partner Novinet.tv pogledajte u nastavku...

hmnk_rijeka_mnk_otocac_2022_kozala__96_

Rijeka - Na pogon Armade koja je od prve do zadnje minute navijala i podizala atmosferu u dvorani Dinko Lukarić na Kozali, seniori HMNK Rijeka upisali su nova tri boda protiv desetkovanog, ali ipak ozbiljnog protivnika MNK Otočac.

hmnk_rijeka_mnk_otocac_2022_kozala__11_

- Slovenska zvijer Alen Fetić i drugo kolo zaredom upisao je hattrick, a sjajnu večer imao je i najbolji strijelac našeg kluba Dario Štanfel koji je također upisao 3 zaista atraktivna pogotka. Uz čestitke našim dečkima ovim putem čestitamo i gostima na fer i korektnoj igri. Idućeg petka naše dečke čeka utakmica 1/16 finala kupa u Slavonskom Brodu, nakon čega se vraćamo nastupima u 2.HMNL zapad gostujućom utakmicom protiv MNK Zagreb 92. Još jednom naklon do poda KN Armada Rijeka i svima ostalima koji su večeras u lijepom broju ispunili Dinka, poručili su iz HMNK Rijeka.

hmnk_rijeka_mnk_otocac_2022_kozala__40_

Za visoku pobjedu domaćina pogotke su postizali Fetić u 1', 31' i 40', zatim Štanfel u 13', 26' i 27' te Ćubelić u 7', dok su se u popis gostujućih strijelaca upisali Muhar u 14' i 25' te Rudelić u 32'.

VIDEO

- Sezonu smo započeli kako smo samo poželjeti mogli, no znamo da je ono najteže tek ispred nas. Nakon kup vikenda u kojem nas čeka MNK Brod iz Slavonskog Broda, nastavljamo prvenstvo gostujućom utakmicom u Zagrebu protiv ekipe MNK Zagreb 92 i nadamo se da ćemo s nova tri boda u 4.kolu preuzeti vrh poretka, napuniti Dinka do čepa i svladati uz Goricu najtežu prepreku do 1.HMNL, zagrebačku ekipu MNK Uspinjača - Gimka koja je u 3.kolu slobodna, zaključili su iz HMNK Rijeka.

VIDEO

pocket icon

Fetić i Štanfel s hattrickovima do visoke pobjede Rijeke protiv Otočca

Više sa portala torpedo.media ...