[FOTO/VIDEO] Golijada u osmini finala kupa: Riječani upisali prvi poraz ove sezone

Autor: Nikola Cvjetović 05.12.2023

hmnk_rijeka_kup_sibenik__27_

Veliku fotogaleriju i sažetak sa susreta pogledajte u nastavku...

hmnk_rijeka_kup_sibenik__11_

Rijeka - U osmini finala kupa Hrvatske, seniori HMNK Rijeka upisali su prvi ovosezonski poraz, a susret u Dvorani mladosti završio je 5:7. Gosti iz Šibenika kući su odnijeli puni plijen, a u atraktivnom drugom poluvremenu punom preokreta, domaćini, unatoč želji i požrtvovnosti nisu uspjeli (pre)okrenuti rezultat.

hmnk_rijeka_kup_sibenik__63_

Mrežu domaćina prvi je načeo Šućur u 8', na 0:2 povisio je Monteiro u 24', dok je u istoj minuti svoj drugi pogodak za 0:3 ponovo postigao Monteiro. Isti igrač samo četiri minute kasnije upisuje hat trick za 0:4. Prvi pogodak za domaćine postiže Wesley u 28', tri minute kasnije mrežu trese Matijević za 2:4, dok Nadoveza u 32' povisuje na 2:5. Wesley svojim drugim pogotkom u 34' smanjuje zaostatak, no, u istoj minuti Žumberac pogađa za vodstvo Šibenčana od 3:6. Husarić u 36' trese mrežu za 4:6, a Radaj u istoj minuti postiže sedmi pogodak za goste. Posljednji gol na susretu i konačnih 5:7 postavlja Husarić u samoj završnici susreta.

hmnk_rijeka_kup_sibenik__56_

- Došao je i taj prvi poraz u sezoni, to je ona ružnija strana sporta, ali i to su emocije zbog kojih ovo sve skupa radimo. Protivniku čestitamo na zasluženoj pobjedi. Mi vremena za tugovanje nemamo, okrećemo se prvenstvu i posljednjoj utakmici ove polusezone, u subotu nam u goste dolazi najtrofejniji hrvatski futsal klub, FC Split TRUMM, trebamo vas sada uz nas više nego ikada, poručio su iz HMNK RIjeka.

VIDEO

pocket icon

Golijada u osmini finala kupa: Riječani upisali prvi ovosezonski poraz

Više sa portala torpedo.media ...