[FOTO/VIDEO] HMNK Rijeka nastavlja svoj pobjednički pohod: U krcatom Dinku sinoć je pala Uspinjača Gimka

Autor: Nikola Cvjetović 13.11.2022

hmnk_rijeka_gimka_2022__2_

Sažetak susreta i veliku fotogaleriju pogledajte u nastavku...

Rijeka - U sjajnoj atmosferi dostojnoj derbija seniori HMNK Rijeka dočekali su ekipu Uspinjače i goste ispratili kući s 5:3. Na krilima navijača koje je predvodila Armada , Dinko ispunjen do posljednjeg mjesta , svjedočio je tvrdoj i atraktivnoj utakmici prepunoj rezultatskih preokreta koje je kulminiralo velikim slavljem za domaću momčad.

hmnk_rijeka_gimka_2022__1_

Riječani su požrtvovnom igrom u samom početku utakmice poravnali rezultat golom Fetića, nakon kojeg je dva pogotka postigao Lukačić u 28 te 36 minuti. Samo minutu kasnije pogodak postiže Pećar da bi konačni, peti pogodak za domaću ekipu postavio Malinić u 40'. Gosti su postigli tri gola - a spretni su bili Davidović, Cigler i Toth.

Kakva noć u Dinku, kakav spektakl, kakvo navijanje, kakva atmosfera... Ljudi hvala svima što nas podržavate, idemo dalje samo još jače, na pogon svih vas, poručili su iz HMNK Rijeka.

hmnk_rijeka_gimka_2022__3_

Ovom pobjedom ekipa Rijeke drži sam vrh prvenstvene ljestvice 2. HMNL, a pristupom i požrtvovnošću nametnuli su se kao ozbiljni pretendenti za prvoligaško društvo.

VIDEO

pocket icon

HMNK Rijeka nastavlja svoj pobjednički pohod: U krcatom Dinku sinoć je pala Uspinjača Gimka Gimka

Više sa portala torpedo.media ...