[FOTO/VIDEO] Niko Janković nakon Hajduka: Moramo ostati skromni i ponizni

Autor: Nikola Cvjetović 07.10.2023

hnk_rijeka_niko_jankovic_proslava

Rijeka je s 22 boda prestigla Hajduk, koji je ostao na drugom mjestu s 21 bodom.

Rijeka - Nogometaši Rijeke pobijedili su Hajduk 1:0 i tako zauzeli vrh ljestvice SuperSport HNL-a. Jedini pogodak u Jadranskom derbiju zabio je Niko Janković iz jedanaesterca u 63. minuti, nakon što je Filip Krovinović igrao rukom u svom kaznenom prostoru. Rijeka je s 22 boda prestigla Hajduk, koji je ostao na drugom mjestu s 21 bodom.

jadranski_derbi_2023_rijeka_hajduk__14_

- Drago mi je zbog pobjede koja nam puno znači. Uzeli smo prvo mjesto i nastojat ćemo ga zadržati. U reprezentativnoj pauzi vrijedno ćemo trenirati i ostati skromni i ponizni, rekao je Niko Janković, dok je trener Sopić poručio kako su od prve minute pokazali da su došli pobijediti utakmicu.

jadranski_derbi_2023_rijeka_hajduk__8_

- Igrali smo s puno igrača u napadu. Labrović je obranio Hajdukove šanse, a pozitivna energija s tribina bila nam je vjetar u leđa. Mislim da smo danas zasluženo pobijedili. Dinamo ima dvije zaostale utakmice, mi jednu, ali ovo je jedna epizoda u velikom filmu. Proslavit ćemo danas, a onda puštam dečke kućama do srijede da pojedu juhicu s roditeljima. Svatko od nas stavi letvicu koliko može skočiti. Dečki razumiju što im govorim i na terenu rade to što moraju. Janković je zabio penal, ali veseli me način na koji smo igrali. U srijedu se nastavljamo pripremati za prijateljsku utakmicu s Udineseom, a onda imamo utakmicu u Istri - totalnu invaziju, rekao je trener Rijeke Željko Sopić.

VIDEO

pocket icon

Rijeka izborila veliku pobjedu protiv Hajduka i zasjela na prvo mjesto

Više sa portala torpedo.media ...