[FOTO/VIDEO] Nogometaši Rijeke odradili trening uoči današnjeg dana "D"

Autor: Nikola Cvjetović 31.08.2023

trening_nk_rijeka_lille__7_

Bilo kako bilo, danas prije svega treba uživati u fešti od nogometa, u atmosferu, u zajedništvu, u svemu onom što nogomet nosi.

Rijeka - Rijeka danas, iako je temperatura pala, "gori" od jutra. Sve misli žitelja Rijeke, svi njihovi razgovori, počinju i završavaju na temi: Rijeka - Lille. Utakmica play-offa Konferencijske lige, uzvratni susret na Rujevici počinje u 20,15 sati. Gosti su u maloj prednosti - slavili su kod kuće 2:1 u prvoj utakmici. Međutim, novi trener "bijelih" uvjeren je da će na teren istrčati "lavovi", da će se junački boriti i da rezultat onda neće izostati. Bilo kako bilo, danas prije svega treba uživati u fešti od nogometa, u atmosferu, u zajedništvu, u svemu onom što nogomet nosi.

trening_nk_rijeka_lille__4_

Armada se spremila, pripremila transparente, uvježbala koreografiju, a zbog toga stižu i ranije na stadion. Riječani su izvukli svoje dresove, šalove i stavili ih u hodnike kako ni u kojem slučaju, zbog uzbuđenja, ne bi zaboravili na te rekvizite, njima vrijedne amajlije.

trening_nk_rijeka_lille__3_

Nogometaši Rijeke sada već odbrojavaju minute do izlaska pred nekoliko tisuća navijača. Uzbuđenje raste, adrenalin traži samo jedno - izlazak na teren i najbolju izvedbu... Nek im je sa srećom...

Pogledajte jučerašnji trening "bijelih" i atmosferu na Rujevici.

VIDEO

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...