[FOTO/VIDEO] Riječani do pobjede u samoj završnici, Radusin upisao hat-trick

Autor: Nikola Cvjetović 12.02.2023

hmnk_rijeka_mnk_zagreb_kozala_2023__1_-06892

Susret je započeo minutom šutnje za nedavno preminulog Miroslava Ćiru Blaževića te sve žrtve potresa u Turskoj i Siriji....

Rijeka - Seniori HMNK Rijeka nastavljaju svoj pobjednički niz, a posljednju pobjedu upisali su protiv ekipe MNK Zagreb 92. Iako je susret završio 8 : 5 , domaća ekipa sve je riješila u posljednjih sedam minuta susreta, nakon što su se trgnuli i ubacili u brzinu više.

hmnk_rijeka_mnk_zagreb_kozala_2023__49_

Bez standardnih prvotimaca, Ciancia i Fetića, prvo poluvrijeme pripalo je gostima koji su u samom početku poveli s 0 : 2. Prvi pogodak za goste u 3' minuti postigao je Duje Aralica. Dvije minute kasnije rezultat je povisio Josip Beljan. Prvi poodak za domaćine i rezultat 1:2 postigao ej u 11 minuti Luka Majetić. Samo dvije minute kasnije za goste je rezultat ponovo povisio Duje Aralica. Domaći do gola zaostatka stižu pogotkom Dalibora Radusina u 17', te se rezultatom 2:3 odlazi na poluvrijeme. Početak drugog poluvremena donosi novu prednost gostima, a gol u 22 minuti postiže Marko Filipović. samo minutu kasnije Denis Hrgota postiže pogodak za 3:4.

hmnk_rijeka_mnk_zagreb_kozala_2023__67_

U narednih desetak minuta domaći podiđu ritam utakmice koji pogotkom kapitalizira Radusin u 33' minuti za izjednačenje - 4:4. Samo minutu kasnije Rijeka preuzima vodstvo pogotkom Denija Manestara, a odmah potom gosti se vraćaju u egal pogotkom Tonija Vaslovika. U 35' Luka Majetić povisuje na 6:5. Vodstvo Riječani utvrđuju u 38' pogotkom Edija Kurolta, dok su pobjedu potvrdili u 39' hat trickom Radusina za konačnih 8:5. Riječane je do pobjede vodila i bodrila Armada koja nije prestajala navijati tijekom cijelog susreta.

VIDEO

pocket icon

Riječani do pobjede u samoj završnici, Radusin upisao hat-trick

Više sa portala torpedo.media ...