[FOTO/VIDEO] Riječani upisali pobjedu protiv Jezera i učvrstili vodstvo na tablici

Autor: Nikola Cvjetović 05.02.2024

hmnk_rijeka_jezera_2024__37_

Veliku fotogaleriju i sažetak pogledajte u nastavku...

hmnk_rijeka_jezera_2024__33_

Rijeka - Odličnu utakmicu odigrala je sinoć ekipa HMNK RIjeka protiv MNK Jezera. Iako rezultat sugerira da Riječani nisu imali puno problema s gostima, situacija na terenu bila je bitno drugačija, a gosti su bez obzira na rezultat pružili odličan otpor domaćoj momčadi. Mogao je rezultat bit i nešto drugačiji, da stativa nije u nekoliko navrata odigrala ključnu ulogu u obrani gola gostima iz Dalmacije.

hmnk_rijeka_jezera_2024__57_

Prvi je mrežu gostiju načeo Husarić u 7', da bi nakon samo minutu igre, Suton postigao svoj prvi pogodak od ukupno tri koliko ih je upisao u sinoćnjem susretu. Na gol zaostatka smanjio je Kolega u 9'. Svoj drugi pogodak Suton je upisao u 16', da bi u 29' Fetić bio siguran sa šest metara za 4:1. U 32' pala su dva pogotka. Prvi je zabio Fetić koji je gotovo s gol linije domaćeg gola pogodio suparničku mrežu za 5:1, dok je trećim pogotkom hat trick upisao Suton za 6: 1 . Konačnih 7:1 postavio je Radujković u 36' na odlično dodavanje mladog Matijevića.

hmnk_rijeka_jezera_2024__34_

- Danas smo odigrali možda i najbolju utakmicu ove sezone i pred lijepo ispunjenim tribinama došli do nova 3 boda protiv, iako to rezultat danas ne govori, jedne zaista dobre ekipe. Okrećemo se derbiju u Novoj Gradišci gdje nas sigurno čeka jedna uzavrela atmosfera i velika borba za nove bodove. Hvala svima koji ste uz nas na ovom putovanju u nadamo se elitni rang futsala u Hrvatskoj, poručili su iz HMNK Rijeka.

Za kraj dodajmo da je Rijeka prva na tablici s 34 boda, iza njih je Aurelia s devet bodova zaostatka, a treća je Nova Gradiška.

VIDEO

pocket icon

Riječani upisali pobjedu protiv Jezera i učvrstili vodstvo na tablici

Više sa portala torpedo.media ...