[FOTO/VIDEO] Rijeka poražena u posljednjim sekundama jednog od najluđih derbija

Autor: Portal Torpedo 21.11.2021

rijeka_hajduk39-211121-2400x1524_c

Kako su navijači ispratili igrače provjerite u priloženom video isječku…

rijeka-hajduk-2021-1

Rijeka – Nakon trećeg udarca iz kuta za goste, Mlakar je u 98. minuti zabio pobjednički pogodak za konačnih 2:3. U dosta napetoj završnici Rijeka je prvi pogodak za izjednačenje postigla u 54. minuti. Vučkić je sjajno ubacio, a Drmić poentirao glavom! 76 ‘

Nakon što se aktivirao VAR u 76′ sudac je pokazao na bijelu točku, a Murić je poentirao s bijele točke za vodstvo Rijeke. Vodstvo Rijeke trajalo je samo pet minuta. u 84’ Livaja je bio siguran s bijele točke za izjednačenje 2:2.

rijeka-hajduk-2021-4

Utakmicu je obilježilo i provociranje s obje strane. Livaja je slavio prolazeći uz ogradu iza koje se nalazi Armada te su navijači bacili nekoliko boca i drugih predmeta prema njemu. Livaja im je pokazivao da dođu dok je slavio s ekipom, a uskoro je jedan navijač to doslovno shvatio. S istočne tribine je utrčao u teren i krenuo prema Hajdukovim igračima. Uskoro je nastala gužva u kojoj je napao, čini se, Stefana Simića. Dotrčao je i Marko Livaja koji je reagirao, ali su ga suigrači uskoro odvukli dalje od mjesta incidenta. Uskoro je u teren ušla policija i odvela izgrednika, a sudac je označio kraj poluvremena.

Na poluvremenu je interventna policija ušla među navijače Hajduka koji su bakljama gađali gledatelje na drugim tribinama te ih je razdijelila na dva dijela.

VIDEO

pocket icon

Rijeka poražena u posljednjim sekundama jednog od najluđih derbija

Više sa portala torpedo.media ...