[FOTO/VIDEO] Rijeka upisala tri boda protiv Osijeka, dvije majstorije Marka Pjace

Autor: Nikola Cvjetović 16.09.2023

nk_rijeka_nk_osijek_2023_pjaca__14_

Veliku fotogaleriju s Rujevice pogledajte u nastavku...

Rijeka - Nogometaši Rijeke pobijedili su Osijek 2:1 u utakmici osmog kola SuperSport HNL-a. Bijeli su odigrali odličnu utakmicu stvorivši veliki broj prilika, te zasluženo odnijeli tri boda uz dva sjajna poteza Marka Pjace koji su na kraju odlučili utakmice. U 48. minuti Pjaca se odlično okrenuo, napravio nekoliko koraka i potegnuo s otprilike 27 metara za prvijenac u bijelom dresu – 1:0! Samo sedam minuta kasnije još jedan sjajan prodor Pjace s lijeve strane i novi prekrasan gol za – 2:0!

nk_rijeka_nk_osijek_2023_pjaca__39_

Rijeka je i nakon toga prijetila, u 67. minuti Ivanović je pobjegao obrani Osijeka, sjurio se u 16 metara, ali udarac iz sjajne situacije otišao je preko gola. U 75. minuti Janković nije dobro zahvatio loptu, ona je došla do Ivanovića koji je pucao preko gola. Utakmica se polako bližila kraju, u 85. minuti trenutak dekoncentracije, ubačaj s lijeve strane, Pušić je ostao sam na drugoj vratnici – 2:1.

nk_rijeka_nk_osijek_2023_pjaca__6_

Bio je to signal za Osijek da krene na sve ili ništa, do kraja utakmice gosti nisu stvorili priliku, a Obregon je na drugoj strani propustio potvrditi pobjedu u sudačkoj nadoknadi. Rijeka je odlično otvorila utakmica s nekoliko dobrih situacija, ali udarci Fruka (1′), Pašalića (3′) i Jankovića (3′, 13′) nisu pronašli put do mreže uz sigurnog Malenicu. Kako su minute prolazile, Osijek je polako pohvatao konce u igri, a Rijeka je u završnici imala dvije dobre situacije, ali pokušaji Pjace nisu dali rezultata.

VIDEO

pocket icon

Rijeka upisala tri boda protiv Osijeka, dvije majstorije Marka Pjace

Više sa portala torpedo.media ...