[FOTO/VIDEO] Seniori HMNK Rijeka pobjedom protiv Novog Marofa zadržali stopostotni učinak

Autor: Nikola Cvjetović 11.12.2022

hmnk_rijeka_novi_marof_matulji_2022__26_

Veliku fotoglaeriju i sažetak susreta pogledajte u nastavku teksta...

Matulji - Seniori HMNK Rijeka nastavljaju svoj pobjednički niz, a posljednju pobjedu u nizu upisali su protiv ekipe iz Novog Marofa. Domaća ekipa dominirala je tijekom cijele utakmice što u konačnici i pokazuje rezultat od 8:4.

hmnk_rijeka_novi_marof_matulji_2022__49_

Prvi pogodak za domaću momčad postigao je Šepić u 2', nakon njega za 2:0 povisio je Grujević. Na 2:1 smanjuje Šundov u 6', da bi domaće vodstvo povisio Cianci u 14'. Malinić je u 19' zabio za 4:1, Šepić minutu kasnije dodao je još jedan pogodak dok je minutu kasnije Šundov smanjio zaostatak gostiju na 5:2. Samo minutu kasnije Hučić je spretno postigao pogodak za goste. Svoj drugi pogodak Malinić je upisao u 33', kao i Grujević za domaću momčad u 36', dok svoj prvi službeni pogodak u seniorskoj konkurenciji mladi Petrović postiže u 38'. Poraz gostiju s pogotkom u 40' smanjio je Hučić, za konačni rezultat 8:4.

hmnk_rijeka_novi_marof_matulji_2022__44_

- Od prve do zadnje minute večerašnje utakmice pobjednik nije dolazio u pitanje pa je teška prepreka “na papiru” svladana puno lakše od očekivanog. Najviše nas veseli akcija naših juniora kod zadnjeg našeg gola gdje je Matijević šmekerski prsima uštopao loptu Petroviću koji smireno posprema loptu u mrežu. Nadamo se da će spomenuti dvojac i danas u Novom Marofu biti jednako raspoložen i da će naši juniori upisati nova 3 boda.. Danas je falila naša Armada i sjajna podrška s tribina, pa iako su Matulji i dalje neosvojiva tvrđava, mi jedva čekamo povratak u našeg Dinka i tekme pred punim tribinama, poručili su iz HMNK Rijeka.

VIDEO

pocket icon

Seniori HMNK Rijeka pobjedom protiv Novog Marofa zadržali stopostotni učinak

Više sa portala torpedo.media ...