[FOTO/VIDEO] Seniori HMNK Rijeka u paklenoj atmosferi Dinka pobijedili Goricu

Autor: Nikola Cvjetović 19.03.2023

hmnk_rijeka_futsal_gorica_2023__2_

Uz svečanost uručenja plakete za najkorisnijeg igrača lige prema izboru kapetana Alenu Fetiću, početak susreta obilježio je i Gane Rimatore koji je, nakon što mu je uručen dres, izveo pjesmu 'Reci riječi Rijeci'.

hmnk_rijeka_futsal_gorica_2023__8_ Podrška s tribina

Rijeka - Ispunjen Dinko, uzavrela navijačka atmosfera, sjajna utakmica i što je najvažnije pobjeda domaćina obilježili su jučerašnji susret za vrh tablice između HMNK Rijeka i Futsal Gorica Epic Brozo.

hmnk_rijeka_futsal_gorica_2023__7_ Gane Rimatore

Rijeka je povela u 2' susreta pogotkom Edija Kurolta te u samom startu potvrdila najave da publiku očekuje atraktivna i sjajna utakmica. Gosti su do izjednačenja stigli u 9' pogotkom Ivice Majića. Do novog vodstva Rijeke nije se čekalo dugo. U 11' mrežu gostujuće ekipe pogodio je Matteo Šepić za 2:1. Treći pogodak za Rijeku postigao je Elvir Husarić u 28', dok je Vinko Vardić u 34' smanjio na 3:2. Tri minute kasnije vodstvo domaćih povećao je Admir Ćosić, da bi konačnih 5:2 postavio Alen Fetić u 40' kojem je prije jučerašnjeg susreta uručeno i posebno priznanje za najkorisnijeg igrača lige prema izboru kapetana. Ovo priznanje dodatno su proslavili fanovi iz Slovenije koji su došli podržati Rijeku u borbi za sam vrh tablice. Uz svečanost uručenja plakete početak susreta obilježio je i Gane Rimatore koji je, nakon što mu je uručen dres, izveo pjesmu 'Reci riječi Rijeci'.

hmnk_rijeka_futsal_gorica_2023__1_

- Pun Dinko, pjesma Armade od početka do kraja, puno dječice što nas posebno veseli. Ponosni smo do neba na sve to, vrijedilo je svega. Naslov prvaka je stvar teorije, vjerujemo da Uspinjača neće propustiti ovu priliku koja im se ukazala, Gorici čestitamo na izvrsnoj sezoni kao i na tome što su gospodski primili poraz, a mi se polagano okrećemo idućoj sezoni i planiranju narednih poteza, poručili su iz HMNK Rijeka.

hmnk_rijeka_futsal_gorica_2023__4_ Ekipa je potegnula iz Slovenije podržati Rijeku...

Kako ističu glavni cilj koji je postavljen na početku sezone, a to je plasman među prve 3 ekipe koje osiguravaju ulazak u jedinstvenu 2.HMNL je ostvaren, dok Riječani za naslov prvaka više ne ovise sami o sebi već nam im potrebno malo kombinatorike i pomoći od drugih ekipa.

- Jako smo zadovoljni pobjedom u krcatom Dinku. Hvala svima, od uprave, preko suigrača do navijača koji su nas i večeras nosili do pobjede, poručio je Alen Fetić po završetku susreta.

hmnk_rijeka_futsal_gorica_2023__5_

Što smo zabilježili u Dinku i kakva je atmosfera vladala donosimo u sažetku susreta i velikoj fotogaleriji....

VIDEO

pocket icon

HMNK Rijeka u paklenoj atmosferi Dinka pobijedio Goricu

Više sa portala torpedo.media ...