[FOTO/VIDEO] Slovenci osvojili prvi malonogometni turnir Rijeka Open

Autor: Anto Ravlić 09.01.2022

futsal_turnir_rijeka_open__9_

Drugo mjesto pripalo je Pizzeriji Na piketu, a treće Otočcu

futsal_turnir_rijeka_open__20_

Rijeka - Prvo izdanje turnira Rijeka Open osvojila je ekipa Ambrož team iz Slovenije. U finalu su svladali Pizzeriju Na piketu 4:0. Za pobjednike su zabili Jandrić dva puta, Kovačević i Čosić. U utakmici za treće mjesto MNK Otočac je bio uvjerljiv protiv ekipe Franko i prijatelji Discotheque Puls 5:2. Za pobjednike su zabijali po dva puta Marko Krznarić i Karlo Kostelac, a peti gol postigao je Matija Ostović. Strijelci za Novljane bili su Smolčić i Buljat.

Najbolju petorku turnira čine: Bruno Jurišić (Pizzeria Na piketu), Antonio Buljat (Franko i prijatelji Discotheque Puls), Sašo Kovačević (Ambrož team), Mihael Eldić (Otočac) i Filip Znamenaček (Pizzeria Na piketu). Najbolji igrač turnira je Nikola Jandrić, najbolji strijelac Sašo Kovačević, a najbolji vratar Bruno Jurišić. U dvorani na Kozali u protekla četiri dana nastupile su 24 ekipe. Igralo se u sustavu 4+1.

VIDEO

futsal_turnir_rijeka_open__2_-41287

Danas se u Kozali krenulo od utakmica četvrtfinala. Ambrož team iz slovenskog Kamnika bio je bolji od CB Tin 7:0. MNK Otočac je nakon penala pobijedio Konobu Fran Krsto Frankopan 10:9. U regularnom dijelu bilo je 3:3. Za Otočac su zabili Jurković, Marko Krznarić i Matija Ostović, a za ekipu iz Kraljevice dva puta Kurolt i jednom Florijan Fumić. Ekipa Franko i prijatelji Discotheque Puls svladala je MNE Dynamic 2:1. Za Novljane su zabili Smolčić i Buljat, a za Dynamic Matteo Šepić. Pizzeria Na Piketu bila je bolja od Žutih mrava 6:2. Za pobjednike su po dva puta zabili Borna i Filip Znamenaček, Mohorić i J. Čeliković (ag). Za Žute mrave strijelci su bili Čeliković i Jakov Jurica.

futsal_turnir_rijeka_open__3_

U polufinalu su Slovenci dobili Franko i prijatelji Discotheque Puls 4:1. Za Novljane je zabio Peričić. U drugom polufinalu odlučivali su penali, nakon što je u regularnom dijelu završilo 2:2. Za 1:0 zabio je Kocijan, a Filip Znamenaček zabio je za 2:2 u posljednjoj minuti.

Organizator turnira je HMNK Rijeka, sponzor Favbet, a pokrovitelji Grad Rijeka i Riječki sportski savez. Završne utakmice direktno je prenosio Novinet TV.

pocket icon

Slovenci osvojili prvi malonogometni turnir Rijeka Open

Više sa portala torpedo.media ...