[FOTO/VIDEO] U Preluku održana druga SUP regata Kup Grada Kastva

Autor: Nikola Cvjetović 04.09.2022

druga_SUP_regata_Kup_Grada_Kastva_preluk__3_

Video i veliku fotogaleriju pogledajte u nastavku...

Preluk – Održana je i druga regata u organizaciji VOP Sup Teama i ŠRD Preluk. Sudjelovala su 34 natjecatelja i vrijeme ih je poslužilo taman do podjele medalja pa vam tako donosimo i rezultate takmičenja. U kategoriji dječaci do 9 godina treće mjesto je osvojio Felix Tomažić, drugo Tian Tomažić, a prvo Patrik Baćić.

druga_SUP_regata_Kup_Grada_Kastva_preluk__2_

U kategoriji djevojčice do 9 godina drugo mjesto je osvojila Greta Veršić koja je ujedno i najmlađa natjecateljica, a prvo Monika Pošćić. Poredak za kategoriju dječaci od 9 do 14 godina je Andrea Poropat treće mjesto, Filip Obajdin drugo, dok je pobijedio Nino Baćić. U kategoriji djevojčice od 9 do 14 godina treće mjesto je pripalo Stelli Šegoti, drugo Nini Ravnić i prvo Stelli Veršić. U seniorskoj klasi Fun treće mjesto pripalo je Nenadu Gržančiću, drugo Rolandu Poropatu i prvo Gordanu Pošćiću.

druga_SUP_regata_Kup_Grada_Kastva_preluk__6_

U istoj klasi odnosno Fun žene treće mjesto je osvojila Tanja Augustinović, drugo Stanislava Smirčić i prvo Marijana Poropat. U kategoriji Race muškarci treće mjesto je pripalo Andreju Matacinu, drugo Goranu Smirčiću, a prvo Klementu Maroltu. U kategoriji Race žene drugo mjesto je osvojila Milena Tomažić, a prvo Ana Bosak Veršić. U kategoriji Elite muškarci treće mjesto osvojio je Željko Srdoč, drugo Igor Tomažić, a pobjednik je Emilio Baćić. U kategoriji Elite žene druga je stigla Radmila Baćić, a pobjednica je Nataša Srdoč.

Video i veliku fotogaleriju pogledajte u nastavku...

VIDEO

pocket icon

U Preluku držana druga SUP regata Kup Grada Kastva

Više sa portala torpedo.media ...