[FOTO/VIDEO] U sjajnoj atmosferi futsal momčad Rijeke upisala pobjedu protiv Šibenika

Autor: Nikola Cvjetović 25.02.2024

hmnk_rijeka_sibenik_2024

- Veliku fotogaleriju s utakmice pogledajte u nastavku teksta...

hmnk_rijeka_sibenik_2024__85_ Husarić je postigao hat-trick

Rijeka - Još jedan bitan korak bliže prema elitnoj ligi odradili su Riječani sinoćnjom pobjedom protiv Šibenika u 15. kolu u 1. HMNL. U čvrstoj i tvrdoj utakmici pred više od tisuću navijača Riječani su došli do važne pobjede pred odlazak na gostovanje u Vinkovce. U navijačkoj atmosferi nisu se štedjela grla i dlanovi, kao što se ni igrači nisu šparali, pa je atraktivnih poteza i požrtvovnog čuvanja lopte bilo s obje strane do samog kraja.

hmnk_rijeka_sibenik_2024__95_ Grupa Slonići iz kastavske Halugice ispratili su igrače na teren

Prvi su poveli gosti u 6' pogotkom Nadoveze, da bi samo minutu kasnije Suton poravnao na 1:1. U 9' gosti su stigli do svog drugog pogotka koji je postigao Almeida. Svoj prvi od ukupno tri pogotka Husarić je upisao u 14' za 2:2, da bi Grbić samo dvije minute kasnije Rijeku doveo u vodstvo od 3:2. Mreže su mirovale do 36' kada Husarić povisuje na 4:2. Nakon prekršaja domaće momčadi i žutog kartona koji je dobio Suton, Šućur sa šest metara pogađa za 4:3. Hat trick i konačnih 5:3 postavio je Husarić u 37'.

hmnk_rijeka_sibenik_2024__87_

- Veliko hvala svima koji su danas došli i omogućili nam ovakvu sportsku večer. Podsjećamo, drugoligaš smo, a ovakvu atmosferu nikad nisu osjetili mnogi prvoligaši, samo još jedan dokaz što nas čeka jednog dana u elitnoj ligi. A za tu elitnu ligu ipak ćemo se morati još malo potruditi jer vinkovačka Aurelia jednostavno ne odustaje. Mi narednu utakmicu igramo u Vinkovcima gdje u derbiju lige tražimo potvrdu naslova prvaka 1.HMNL. Hvala Vam svima, ovo može samo Rijeka, poručili su iz HMNK Rijeka.

Veliku fotogaleriju s utakmice pogledajte u nastavku teksta...

VIDEO

pocket icon

U sjajnoj atmosferi Riječani upisali pobjedu protiv Šibenika

Više sa portala torpedo.media ...