Najavljen OLYBET Futsal cup - Futsal poslastica na Trsatu

Autor: Portal Torpedo 11.09.2024

hmnk_rijeka_afcu_2024_trsat__6__01

Novopečeni hrvatski prvoligaš HMNK Rijeka ugostit će od 27. do 29. rujna OLYBET Futsal cup, jaki međunarodni turnir u futsalu na kojem će nastupiti četiri uistinu sjajne momčadi.

Rijeka - Futsalski spektakl u riječkoj Dvorani mladosti! U pravom smislu te riječi! Naime, novopečeni hrvatski prvoligaš HMNK Rijeka ugostit će od 27. do 29. rujna OLYBET Futsal cup, jaki međunarodni turnir u futsalu na kojem će nastupiti četiri uistinu sjajne momčadi: HMNK Rijeka, KMF FON Banjica, BSF ABJ Powiat Bochnia i MNK Hercegovina iz Širokog Brijega.

Cijena trodnevne ulaznice za futsalski spektakl u Dvorani mladosti je 20 eura, a uključuje ulaz na svih šest utakmica turnira. Cijena dnevne ulaznice iznosi 10 eura i pokriva dvije utakmice koje se igraju tog dana. Najbolja opcija je, svakako, godišnja pretplata za sve domaće utakmice HMNK-a Rijeka, uključujući prvenstvene (ligaški i playoff dio natjecanja), Kup i pripremne utakmice. Godišnja pretplata iznosi 75 eura za odrasle, dok za mlade od 10 do 15 godina te starije od 65 godina ona iznosi 35 eura. Za djecu do 10 godina ulaz je besplatan za sve utakmice.

Utakmice će biti u izravnom TV prijenosu, a sponzori turnira su OLYBET, Grad Rijeka, Como Tempera, ACI, TERMO-ADO, Four nekretnine, Molo Longo, Storm Security, Tia partner, Concept Bar Rijeka, Elcon Geraetebau, Khala bar, ĐIR po Starom gradu, Krug pizza bar, Scorpion Gym, Tent Event,Premec Gradnja i Tiskara Reflex.

Sudionici turnira

HMNK Rijeka (Hrvatska)
Riječani su prošlogodišnji osvajači 1. HMNL i u premijernu sezonu u SS HMNL ulaze s najvišim mogućim ambicijama. Klub s Kvarnera pojačao se s kvalitetnim igračima. U klub su stigla tri reprezentativca Slovenije (Žiga Čeh, Teo Turk, Max Vesel) i reprezentativac Srbije (Đorđe Rosić). Trener Duje Maretić ima slatke brige kad je u pitanju igrački kadar i nema sumnje da će Riječani nastojati osvojiti turnir pred svojom publikom i pritom poslati najbolju poruku svojim vjernim navijačima pred početak nove prvoligaške sezone.

KMF FON Banjica (Srbija)
KMF Fon Banjica je prvak Srbije. Klub postoji tek godinu dana i nastao je fuzijom KMF FON i KMF Banjica, a već u prvoj sezoni osvojen je naslov prvaka. KMF FON Banjica u svojim redovima ima brojne futsal majstore, a svakako vrijedi izdvojiti legendarnog Mladena Kocića, dugogodišnjeg reprezentativca Srbije Strahinju Petrova te kapetana Pavla Pešića. Trener momčadi iz Banjice je Igor Šošo, jedan od najboljih futsal igrača u povijesti Srbije.

BSF ABJ Powiat Bochnia (Poljska)
Bochnia je prošle sezone bila hit momčad poljskog prvenstva koje je izuzetno kvalitetno. Poljsku momčad s klupe predvodi hrvatski trener Antun Bačić koji radi sjajan posao u Poljskoj. Poljaci u novu sezonu ulaze značajno pojačani. U klub su stigli reprezentativac Finske Tuukka Pikkarainen, reprezentativac Slovačke Martin Došal te Brazilac Mikhael Almeida kojega je riječka publika upoznala prošle sezone u dvobojima protiv Šibenika.

MNK HERCEGOVINA (Bosna i Hercegovina)
MNK Hercegovina je prvak Bosne i Hercegovine. Širokobriježani u svojim redovima imaju provjerene igrače poput Ivana Ivankovića, Ante Ćorluke, Darka Ivankovića i dr. Dres Hercegovine nosi i bivši nogometaš zagrebačkog Dinama Ivan Peko koji se sjajno snalazi na futsal terenima i jedan je od ključnih igrača u momčadi Blage Gašpara koji je nakon teške ozljede imenovan za trenera prve momčadi.

Raspored OLYBET Futsal cupa

Petak, 27. rujna
18:00 Powiat Bochnia – KMF FON Banjica
20:30 HMNK Rijeka – MNK Hercegovina

Subota, 28. rujna
18:00 Powiat Bochnia – MNK Hercegovina
20:30 HMNK Rijeka – KMF FON Banjica

Nedjelja, 29. rujna
11:00 KMF FON Banjica – MNK Hercegovina
13:30 HMNK Rijeka – Powiat Bochnia

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...