[FUTSAL] Proslava titule i oproštaj od Malca prebačeni u srijedu

Autor: Nikola Cvjetović 17.03.2024

dalibor_radusin_malac_2024__2_

Proslava naslova prvaka 1. HMNL i "pospremanje" Malca u igračku mirovinu dogodit će se u srijedu u 20,30 sati u Dvoranu mladosti.

Rijeka - Malonogometaš "Rijeke" Dalibor Raudsin - Malac danas je protiv Broda 035, pred domaćom publikom, trebao imati oproštajnu utakmicu, ali nije tako bilo suđeno. Protivnici nisu stigli na riječki parket pa je utakmica registrirana pobjedom Riječana 3:0. Ipak, Radusin će se oprostiti od karijere igrača u srijedu, a istog dana proslavit će se i titula.

Podsjetimo, Dalibor je najveće uspjehe karijere zabilježio s ekipom Potpićna kada je 2009. godine osvojio naslov prvaka u srazu s "dream teamom" zagrebačkog Nacionala. Jedan je od rijetkih igrača s ovog područja koji je osjetio ponos igranja u dresu reprezentacije Hrvatske i igranja UEFA lige prvaka.

- Malac će ipak imati oproštaj od uloge igrača i to protiv jedne od najboljih momčadi Europe, ekipe koju uspješno vodi Kujtim Morina, inače Malčev sportski rival koji je bio jedan od najvažnijih kotačića već spomenutog "dream teama" zagrebačkog Nacionala, istakli su u HMNK Rijeka.

Malac ostaje na funkciji "team managera" koju je i obnašao cijelu ovu sezonu i koja je bila savršena spona između igrača i uprave kluba.

- Pozivamo sve da dođete i da zajedno uveličamo ova dva velika događaja za naš klub, proslavu naslova prvaka 1. HMNL i "pospremanje" Malca u igračku mirovinu, poručili su iz kluba i pozvali u srijedu u 20,30 sati u Dvoranu mladosti na oproštajnu utakmicu Malca i proslavu titule koja će se dogoditi nakon utakmice HMNK Rijeka i slovenskog diva Futsal klub Dobovec.

dalibor_radusin_malac_2024__1_
pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...