Gimnastičarka „Vite“ Mila Prpić trostruka državna prvakinja

Autor: Nikola Cvjetović 09.06.2023

gimnastika-73294 Foto GK Vita

Na Prvenstvu Hrvatske u sportskoj gimnastici što se od 2. do 4. lipnja održalo u Osijeku, Mila je do zlata stigla u preskoku, na gredi i na tlu, a okitila se i srebrom na dvovisinskim ručama.

Rijeka – Gimnastičarka riječke „Vite“ Mila Prpić osvojila je tri zlatne medalje na Prvenstvu Hrvatske u sportskoj gimnastici što se od 2. do 4. lipnja održalo u Osijeku. Mila je do zlata stigla u preskoku, na gredi i na tlu, a okitila se i srebrom na dvovisinskim ručama. Njezina klupska kolegica Sofia Mešter osvojila je zlato u disciplini dvovisinske ruče, a u slobodnom programu zlatnu višebojsku medalju osvojila je Misha Mešter. Kadetkinja GK „Vite“, Nola Žiković osvojila je dvije brončane medalje (tlo, greda). Treći dan natjecanja nastupila je ekipa mlađih juniorki gimnastičkog kluba Vita i osvojila ekipno 3. mjesto.

gimnastika_-81396


- Mlađa seniorka A programa Bruna Schubert nastupila je na gredi i dvovisinskim ručama te je završila na 4. mjestu - greda i 5. mjesto - dvovisinske ruče. Mlađa juniorka Jana Rubeša nastupila je na gredi (5. mjesto) i tlu (6. mjesto), dok je Uma Kramar nastupila na tlu (7. mjesto) i preskoku (4. mjesto), istakli su u GK „Vita“.

gimnastika_-10697
pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...