Gimnastički vikend uz obilježavanje 50. obljetnice GK Rijeka

Autor: Marina Pauletić 12.05.2023

gimnasticarska_dvorana_vita_01 Foto: ilustracija

U goste će stići gimnastičari iz Slovenije, a oni će se natjecati izvan konkurencije.

Rijeka – Ove subote, 13. svibnja u SRC „Belveder“ održat će se Drugo kolo Regije Zapad. Nastupit će natjecatelji Univerzalnog, Obveznog i Slobodnog programa u svrhu kvalifikacija za Završnicu kupa Hrvatske. Osim toga, održat će se i kontrolno natjecanje za Apsolutni program. Nastupit će klubovi iz Ogulina, Samobora, Petrinje, Siska, Umaga, Novigrada, Opatije, Viškova, Plitvica, Gospića, Duge Rese, Omišlja i Rijeke, a ukupno će se natjecati oko 120 gimnastičara. Natjecanje će trajati od 9 do 17 sati.

U goste će stići gimnastičari iz Slovenije, a oni će se natjecati izvan konkurencije.

Povodom 50. obljetnice GK „Rijeka“ održat će se Izložba na panoima u prostorima objekta koju posjetitelji mogu razgledati za vrijeme pauza između turnusa. Stići će i neki od osnivača Kluba s kojima će se posjetitelj imati prilike družiti. Prvi turnus bit će gotov oko 11:30 sati.

U nedjelju, 14. svibnja u dvorani „Dinko Lukarić“ na Kozali održat će se Morčić kup na kojemu će nastupati rekreativci iz cijele Hrvatske. Natjecanje će trajati od 9 do 19 sati i okupit će oko 370 natjecatelja. Nakon prvog turnusa te otvorenja natjecanja, između 11:30 i 12 sati sve će prisutne pozdraviti naši srebrni olimpijci – Filip Ude i Tin Srbić.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...