Grobničan - Naprijed: Pogledajte trećeligaški dvoboj 18. kola na YouTube i FB kanalima mreže Novinet i Nogometnog kluba Grobničan

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 02.04.2022

wp-content/uploads/2021/06/nk-orijent-1919-nk-grobnican-finale-zupanisjkog-kupa-62.jpgFOTO: Arhiva

Crveni s Grobnika suvereno gaze prema jedinstvenoj Drugoj ligi, ali nogomet je to što je, toliko čaroban i neopisivo zanimljiv, baš zato što je i toliko silno - neizvjestan.

Mavrinci - Ponajbolji klub i ponajbolja momčad trećeligaškog Zapada proljetni je dio prvenstva otvorila s tri gostovanja, a sad će triput zaredom igrati na - svojim Mavrincima.

U subotu, od 16.30, na stadionu velike 'Adelije Bebe Haramije' igraju: Grobničan i Naprijed! Sjajni Grobničani, predvođeni Mateom Babićem i najboljim strijelcem u klupskoj povijesti - Draženom Pilčićem, u prošlom su kolu sa spektakularnih 5-0 s Mavrinci u Istru ispratili Pazinku. A Hreljinski Naprijed je, na gostovanju u Senju, trijumfirao 2-o kod Nehaja.

Na ljestvici ih dijele 22 boda i devet mjesta. Crveni s Grobnika suvereno gaze prema jedinstvenoj Drugoj ligi, ali nogomet je to što je, toliko čaroban i neopisivo zanimljiv, baš zato što je i toliko silno - neizvjestan.

Na YouTube i FB kanalima mreže Novinet i Nogometnog kluba Grobničan, možete gledati: prijenos uživo sa stadiona 'Bebe Haramije'. Live stream - za vas!

Dakle: 18. kolo 3. HNL zapad, subota, 16 sati i 30 minuta.... Grobničan - Naprijed. Gledamo se na Novinet.tv ili vidimo na Grobniku.

Ostale utakmice 3.HNL zapad:
Pomorac 1921 : Crikvenica,
Uljanik : Novigrad,
Cres : Nehaj,
Pazinka : Krk,
Buje : Rudar,
Vinodol : Jadran Poreč

VIDEO

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...